27χρονη με BMW M4 τα έκανε όλα… ευθεία (+videos)

Φαίνεται πως για την οδηγό της BMW M4 δεν ισχύει η υποχρεωτική κυκλική πορεία. Το τρακάρισμα ήταν φυσικό επακόλουθο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Βρείτε μας στο
BMW M4 Crash

Η γυναίκα που οδηγούσε την BMW M4 λέγεται (φαίνεται βέβαια και στα videos) πως είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 110 χλμ./ώρα, ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Δείτε επίσης: Ζάντες που μειώνουν την κατανάλωση από την BMW 

Όπως μπορούμε να δούμε πιο κάτω στα videos η οδηγός της BMW δεν έκοψε ποτέ ταχύτητα και δεν προσπάθησε καν να στρίψει. Κάτι που μαρτυρά πως δεν είχε αντιληφθεί ποτέ την ύπαρξη πλατείας. Εξάλλου και η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν υπερβολική. Ήταν μάλιστα τέτοια που ένας βράχους που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία μετακινήθηκε αρκετά μέτρα πιο κάτω και χτύπησε άλλα αυτοκίνητα.

Δείτε εδώ: 5+1 συμβουλές για να αποφύγετε ένα ατύχημα

Ευτυχώς από το ατύχημα σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πεζοί ή άλλα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στην περιοχή. Φυσικά ιδιαίτερη αναφορά χρήζει η παθητική ασφάλεια της BMW M4. Το αυτοκίνητο έκανε καλά την δουλειά του και προστάτεψε την οδηγό, η οποία βγήκε από την θέση του οδηγού χωρίς να έχει τραυματιστεί, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Αυτή την στιγμή σύμφωνα με το CBS Los Angeles αλλά και όσα αναφέρει το Carscoops η 27χρονη γυναίκα που είναι υπαίτια για το ατύχημα το οποίο συνέβη στο Long Beach της Καλιφόρνια στις 2 τα ξημερώματα, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από τις αρχές.