5+1 συμβουλές που μειώνουν τον κίνδυνο ατυχήματος κατά την οδήγηση

Η απόσπαση της προσοχής του οδηγού είναι από τις κυριότερες αιτίες ατυχημάτων. Πιο κάτω θα δούμε κάποιες συμβουλές που περιορίζουν αυτό το φαινόμενο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην εποχή μας, οι οδηγοί έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές περισσότερες αιτίες απόσπασης προσοχής τόσο έξω από το αυτοκίνητό τους όσο και μέσα σε αυτό.

Πιο κάτω λοιπόν θα δούμε μερικές από τις πιο σημαντικές συμβουλές που μπορούν να μειώσουν δραστικά τις αιτίες απόσπασης της προσοχής του οδηγού και να βελτιστοποιήσουν την ασφάλειά του.

  1. Αφήστε το κινητό σας τηλέφωνο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού: Δεν έχετε καμία δουλειά να ασχολείστε με το κινητό σας τηλέφωνο εν ώρα οδήγησης. Αποδεδειγμένα ακόμη και με hands free να μιλάτε, η προσοχή σας μειώνεται δραματικά. Αφήστε το στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και μόλις φτάσετε στον προορισμό σας μπορείτε να το δείτε.
  2. Προγραμματίστε το ταξίδι σας πριν ξεκινήσετε: Μην ασχολείστε με το GPS ενώ οδηγείτε το αυτοκίνητό σας. Προγραμματίστε το πριν ξεκινήσετε. Επίσης, αν μιλάμε για μεγάλο ταξίδι καλό θα είναι να έχετε ρίξει μια ματιά στον χάρτη και στην διαδρομή που θα ακολουθήσετε, ώστε να είστε περισσότερο εξοικειωμένος με αυτήν.
  3. Κρατήστε τη μουσική… χαμηλά: Μην δυναμώνετε υπερβολικά τη μουσική. Έχει αποδειχθεί ότι η δυνατή μουσική μειώνει την προσοχή του οδηγού στον δρόμο, ενώ δεν τον βοηθά να έχει πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει γύρω του.
  4. Μην τρώτε ενώ οδηγείτε: Δεν υπάρχει τέτοια παράβαση στον Κ.Ο.Κ. Αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως όλοι αντιλαμβανόμαστε πως είναι επικίνδυνο να τρώμε πίσω από το τιμόνι. Φάτε κάτι πριν ξεκινήσετε την οδήγηση ή κάντε ένα διάλειμμα για να φάτε κάτι αν κάνετε μεγάλο ταξίδι.
  5. Κρατηθείτε σε εγρήγορση: Αν κάνετε μεγάλο ταξίδι φροντίστε να κάνετε μια στάση για διάλειμμα 15 λεπτών, κάθε δύο ώρες. Περπατήστε λιγάκι, κάντε μερικές διατάσεις, πιείτε έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό. Αυτό θα σας κρατήσει φρέσκο.
  6. Κρατήστε τους επιβάτες απασχολημένους: Οι επιβάτες πολλές φορές μπορεί να είναι η κύρια αιτία απόσπασης της προσοχής του οδηγού, ειδικά αν μιλάμε για μικρά παιδιά. Καλό θα είναι λοιπόν να φροντίσετε να έχετε προμηθευτεί με κάθε λογής αξεσουάρ που θα μπορεί να τα κρατήσει απασχολημένα κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Έτσι και εσείς θα έχετε όλη την προσοχή σας στην οδήγηση και όχι στο… πίσω κάθισμα. Εξάλλου ποιος μπορεί να αντέξει την επαναλαμβανόμενη κάθε πέντε λεπτά, μονολεκτική ερώτηση “φτάνουμε;”, λίγο μετά την έναρξη του ταξιδιού;
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr