Σε video τρακάρισμα με πυροσβεστικό όχημα και δύο αυτοκίνητα στην Κρήτη

Το κακό δεν αργεί να γίνει και αυτό το έμαθαν με σκληρό τρόπο οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα. Ευτυχώς κανενός η ζωή δεν κινδυνεύει.

Βρείτε μας στο

Ακόμη και αυτές τις ημέρες που η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην χώρα μας λόγω κορωνοϊού τα τροχαία ατυχήματα δεν έχουν εκλείψει. Και όχι μονό δεν έχουν εκλείψει αλλά, όπως γράψαμε και σε άλλο άρθρο μας το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, είναι εξίσου οδυνηρά, καθώς οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα δεν μειώθηκαν ιδιαίτερα. Από την άλλη, τραγικά είναι και τα νούμερα του 2019, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ και απεικονίζουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Δείτε ακόμη: ΣΕΑ Σείριος – Το “φάντασμα” πάνω από την Εθνική Οδό (+video)

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά, όπως θα δείτε και στο video πιο κάτω το οποίο μας έρχεται από την Κρήτη, το κακό δεν αργεί να γίνει και πρέπει πάντοτε να έχουμε τα μάτια μας 14 και την προσοχή μας στον δρόμο. Το ατύχημα έγινε στον δρόμο Τυμπακίου – Μοιρών, όταν ένα πυροσβεστικό όχημα έκανε προσπέραση και ευρισκόμενο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκε με ένα κόκκινο Suzuki Swift, εξερχόμενο από κάθετη οδό.

Δείτε επίσης: Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων μας αποκαλύπτεται

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του πυροσβεστικού να χάσει τον έλεγχο, να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που προσπάθησε να προσπεράσει και να ανατραπεί το πυροσβεστικό όχημα. Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε ο οδηγός του ενός οχήματος που είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό video.

Πηγή: Cretalive.gr

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr