Οδηγούμε στην Ελλάδα τα νέα smart #1 και #3

Ξεχάστε ότι ξέρατε για την smart και τα μοντέλα της. Πλέον, η μάρκα μας συστήνεται εκ νέου με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα #1 και #3 τα οποία και οδηγήσαμε για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα μοντέλα smart #1 και smart #3 πάτησαν Ελλάδα και βάζουν τη μάρκα σε μια νέα εποχή μακριά από ότι ξέραμε για αυτήν… Δηλαδή μακριά από θερμικούς κινητήρες και λιλιπούτεια διθέσια αυτοκίνητα. Στη νέα αυτή εποχή την εκπροσώπηση της μάρκας στη χώρα μας έχει πλέον η “Star Automotive Ελλάς” και η γκάμα της απαρτίζεται από ηλεκτρικά SUVs.

Η νέα smart λοιπόν, διαθέτει πλέον αμιγώς ηλεκτρικά SUV στην γκάμα της, τα smart #1 και smart #3 στις κατηγορίες των B και C-SUV αντίστοιχα. Τα αυτοκίνητα αυτή την στιγμή βρίσκονται Ελλάδα μόνο για να μας… συστηθούν, ενώ από Σεπτέμβριο θα γίνει και το επίσημο, εμπορικό λανσάρισμά τους.

Ξεκινώντας από το smart #1, έχει μήκος 4.270 χλστ. και βασίζεται στη νέα πλατφόρμα SEA (Sustainable Experience Architecture) πάνω στην οποία χτίζονται τα smart. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με 272 ή 428 ίππους και πίσω κίνηση ή τετρακίνηση, αντίστοιχα. Το #1 στη βασική του έκδοση προσφέρει μέγιστη απόδοση 200 kW με μπαταρία 49 kWh που χαρίζει 310 χλμ. αυτονομίας. Με τη μπαταρία 66 kWh, η αυτονομία αυξάνεται στα 440 χλμ. Η μπαταρία φορτίζει με εναλλασσόμενο ρεύμα AC από 10-80 % με 22 kW σε 3 ώρες, ενώ σε ταχυφορτιστή DC, αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά.


Όσον αφορά στο smart #3, το μήκος τους είναι στα 4,4 μ. και η μέγιστη ισχύς του είναι 200 kW ενώ στη κορυφαία BRABUS φτάνει στα 315 kW. Το smart #3 διατίθεται με δύο διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας: μία 49kWh που προσφέρει αυτονομία έως 325 χλμ. (κατά WLTP) και μία 66 kWh για αυτονομία έως 455 χλμ. (κατά WLTP). Με την αποδοτική φόρτιση τεχνολογίας DC έως 150 kW/h, το smart #3 φορτίζει από 10 στο 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά. Επιπλέον, σε wallbox AC 22kW, φορτίζει (10-80%) σε λιγότερο από 3 ώρες.

Και τα δύο αυτοκίνητα είχαμε την ευκαιρία να τα οδηγήσουμε σε μια σύντομη διαδρομή από τον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Βαρυμπόμπης και τον Μαραθώνα, μέσα από το φράγμα και πίσω. Πρόκειται για καλοφτιαγμένα μοντέλα, με έμφαση στην ποιότητα και τον σύγχρονο χαρακτήρα. Η οδηγική τους συμπεριφορά είναι ευχάριστη και ασφαλής, ενώ τεχνολογικά είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για περισσότερα φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε τα αυτοκίνητα το Φθινόπωρο, οπότε και θα μας παραχωρηθούν για δοκιμή.

Το smart #1 ξεκινά στη χώρα μας από τα 36.950 ευρώ (έκδοση Pure), ενώ το smart #3 από τα 40.900 ευρώ (έκδοση Pro).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.