Οδηγούμε το αυτοκίνητo των νικητών της ελληνικής κατάταξης του Ράλι Ακρόπολις 2021

Οδηγούμε το Skoda Fabia R5 EVO των νικητών της ελληνικής κατάταξης του Ράλι Ακρόπολις, Γιώργου Κεχαγιά - Μάριου Τσαούσογλου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μόλις την περασμένη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε το Ράλι Ακρόπολις, το οποίο πραγματοποίησε μεγαλειώδη επιστροφή στο WRC. Όπως άλλωστε αρμόζει σε έναν αγώνα του βεληνεκούς του! Ο κόσμους διψούσε για την επιστροφή του αγώνα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα τόσο στην υπερειδική διαδρομή της Αθήνας, στο Σύνταγμα, όσο και στα βουνά που είδαμε μια… θάλασσα από κόσμο!

Πριν καλά καλά καταλαγιάσει λοιπόν η σκόνη από το “Ράλι των Θεών”, εμείς συναντήσαμε τους νικητές της ελληνικής κατάταξης του εθνικού μας αγώνα Κεχαγιά-Τσαούσογλου, για να μας πουν τις εντυπώσεις τους αλλά και να γνωρίσουμε/οδηγήσουμε το αυτοκίνητό τους, το Skoda Fabia R5 EVO (Rally2 από του χρόνου).

Οι Γιώργος Κεχαγιάς και Μάριος Τσαούσογλου, κάνοντας έναν ουσιαστικό και έξυπνο αγώνα, όπως οφείλει κανείς να κάνει στο Ράλι Ακρόπολις, τέθηκαν επικεφαλής των ελληνικών πληρωμάτων από την Παρασκευή το πρωί και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Εμείς ετοιμάσαμε ένα video στο οποίο οι δύο πρωταγωνιστές μας μιλούν για την εμπειρία τους από τον αγώνα και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Μάλιστα μας έδωσαν την ευκαιρία να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο και να πάρουμε μια… ακροπολική γεύση από αυτό. Πάμε να δούμε λοιπόν το video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr