Οδοιπορικό: Πάσχα στο Αγρίνιο με το Nissan Juke των 114 ίππων

Αθήνα-Αγρίνιο και πίσω με Nissan Juke! Δείτε τις εντυπώσεις που μας άφησε το τρικύλινδρο μοτέρ των 114 ίππων, αλλά και πόσο καταναλώνει... πλήρως φορτωμένο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Juke

Σύμμαχός στην φετινή “Μεγάλη Έξοδο” για το τετραήμερο του Πάσχα ήταν το Nissan Juke, το ιαπωνικό B-SUV που κλήθηκε να ταξιδέψει σε αυτοκινητόδρομο και επαρχιακή οδό. Το ταξίδι των περίπου 600 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε με το Nissan Juke πλήρως φορτωμένο, όπως το επιβάλλουν οι ημέρες.

Στον αυτοκινητόδρομο
Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα, το μικρό SUV απέδειξε ότι μπορεί να εξασφαλίσει απόλυτη σταθερότητα, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η καλή ηχομόνωση που “φίλτραρε” τον θόρυβο από την άσφαλτο και τον αέρα. Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 114 ίππων μόνο αδύναμος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού το “τράβηγμά” του ήταν άκρως θετικό μετά τις 2.000 σ.α.λ. Σημαντικό, βέβαια, είναι να αναφερθούμε και στην κατανάλωση, με τον πίνακα οργάνων να δείχνει μία μέση τιμή 6,3 λτ./100 χλμ. στα περίπου 600 χλμ. που διανύσαμε. Θετικές ήταν και οι εντυπώσεις μας στο μικρό τμήμα επαρχιακού δρόμου που ακολουθήσαμε φτάνοντας στο Αγρίνιο. Εκεί εκτιμήθηκε η καλορυθμισμένη ανάρτηση, αλλά και η κορυφαία αίσθηση των φρένων. Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη έκδοση μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική μας δοκιμή. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, η τωρινή τιμή του Nissan Juke ξεκινά από τα 22.400 ευρώ στην βασική έκδοση με τους 114 ίππους και το χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων.

Στάση στο "Φαράγγι της Κλεισούρας", εκεί όπου βρίσκεται το εκκλησάκι "Αγία Ελεούσα"...
Στάση στο “Φαράγγι της Κλεισούρας”, εκεί όπου βρίσκεται το εκκλησάκι “Αγία Ελεούσα”…

Χαλκούνια: Το τοπικό, πασχαλινό έθιμο
Αν βρεθείτε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Αγρίνιο, σίγουρα αξίζει να δείτε από κοντά τα Χαλκούνια, ένα έθιμο που έχει γίνει πλέον “θεσμός” στην πόλη. Η ιστορία τους ξεκινά στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, όπου τα άναβαν κατά την περιφορά του Επιταφίου προκειμένου να απομακρύνουν τους αλλόθρησκους.


Τα χαλκούνια είναι αυτοσχέδιες εκρηκτικές κατασκευές που αποτελούνται από έναν μεγάλο κύλινδρο γεμάτο με ένα μείγμα μπαρουτιού. Το μείγμα καίγεται εσωτερικά, ενώ ο κύλινδρος αποτελείται από πεπιεσμένο χαρτί ώστε να κρατείται στο χέρι. Το θέαμα είναι εντυπωσιακό και, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία μας, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης για να το παρακολουθήσει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.