Οι “αρνητές” του ΚΟΚ: Το 75% παρανομεί στο δρόμο

Τι σχέση έχουν τα άτομα που αδιαφορούν για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας με αυτά που παραβιάζουν τους κανόνες του ΚΟΚ; Δείτε τι δείχνει μία έρευνα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με τα μέτρα υγειονομικής προστασίας; Κι όμως, μία έρευνα δείχνει ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ των Ευρωπαίων οδηγών που επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά και των ατόμων που αδιαφορούν για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Έρευνα: Αυτές είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες για το 2021

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Ipsos, το 75% των ευρωπαίων οδηγών δηλώνουν ότι δεν ακολουθούν πάντα τον ΚΟΚ, ενώ το 70% ανέφερε ότι δεν συμμορφώνεται πάντα με τις οδηγίες υγείας (προληπτικά μέτρα, λουκέτα, απαγορεύσεις κυκλοφορίας κ.λπ.). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, όμως, το γεγονός ότι οι “αρνητές” του ΚΟΚ ήταν επίσης και “αρνητές” των πρωτοκόλλων υγειονομικής προστασίας.


Για την διεξαγωγή της έρευνας, ρωτήθηκαν 12.400 άτομα που κατάγονται από 10 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν και η Ελλάδα. Όσον αφορά τώρα στις παραβάσεις, το 88% δηλώνουν ότι οδηγούν λίγο ταχύτερα από το όριο, ενώ το 62% συνεχίζει επιταχύνοντας όταν το φανάρι γίνεται πορτοκαλί προς κόκκινο. Το 51% των οδηγών δεν χρησιμοποιούν το φλας και το 43% δεν σταματάει εντελώς μόλις δει το STOP.

Από εκεί και πέρα, χαμηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στην οδήγηση υπό την επήρεια μέθης που διαμορφώνονται στο 8%, ενώ το 7% οδηγεί έπειτα από λήψη φαρμάκων που προκαλούν υπνηλία.

Πηγή: ipsos.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.