Οι διασώστες της Ford: Νέα σειρά videos στο youtube! (+video)

Η νέα σειρά από videos της Ford έχει ως σκοπό της να αναδείξει τους ήρωες της καθημερινότητας που διακινδυνεύουν την ζωή τους για να σώσουν άλλες ζωές!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε όλη την Ευρώπη, χιλιάδες επαγγελματίες και εθελοντές ανταποκρίνονται άμεσα σε μία κλήση για βοήθεια – είτε πρόκειται για απεγκλωβισμό ατόμων παγιδευμένων σε κάποιο βουνό, είτε για άμεση επέμβαση σε ένα φλεγόμενο κτίριο ή για παροχή άμεσης ιατρικής υποστήριξης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Αυτά τα ξεχωριστά άτομα μπορεί κάποιες φορές να νιώσουν ανασφάλεια ή φόβο, αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν. Τώρα, το απίστευτο αυτό πνεύμα τους γίνεται το κεντρικό θέμα της νέας σειράς βίντεο της Ford Ευρώπης με την ονομασία “Lifesavers”, από την οποία παίρνουμε μία πρώτη γεύση στο τρέιλερ που πρόσφατα κυκλοφόρησε που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Σε κάθε επεισόδιο, τα videos που ετοίμασε η Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Η σειρά θα περιλαμβάνει1:

Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας, Ισπανία
31 Μαΐου, 2021

Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία
21 Ιουνίου, 2021

Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία
12 Ιουλίου, 2021

Επεισόδιο 4: Πυροσβεστή Υπηρεσία Μασαλίας, Γαλλία
2 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία
23 Αυγούστου, 2021

Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία
Η ημ/νία θα ανακοινωθεί αργότερα

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr