Οι “διαβολοβδομάδες” του ηλεκτρικού Ford E-Transit (+video)

Για 125 συνεχόμενες ημέρες λειτουργούσε ο ηλεκτροκινητήρας του ηλεκτρικού Ford E-Transit. Δείτε τα "βασανιστήρια" σε αντίξοες συνθήκες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Transit

Η Ford μας είχε προετοιμάσει εδώ και αρκετό διάστημα για τον επερχόμενο εξηλεκτρισμό και στη γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων, όπως για παράδειγμα την έλευση του αμιγώς ηλεκτρικού Ford E-Transit. Πλέον, το νέο μοντέλο έχει περάσει και από τη φάση των δοκιμών, ώστε να αντέχει στις σκληρές “αποστολές” που θα κληθεί να φέρει σε πέρας. Στο video που ακολουθεί, λοιπόν, θα δούμε τις 12 “διαβολοβδομάδες” του σκληροτράχηλου μοντέλου.

Ford Mustang Mach-E: “Διέλυσε” την επίσημη αυτονομία της με νέο ρεκόρ Guinness

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το δημοφιλέστερο cargo can υποβλήθηκε σε ακραίες συνθήκες που προσομοιώνουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το αυτοκίνητο στη διάρκεια της ζωής του. Όλα αυτά, λίγο πριν κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως θα δείτε, οι πρωτότυπες εκδόσεις τοποθετήθηκαν σε ειδικούς χώρους, στις προηγμένες εγκαταστάσεις της Ford σε Ευρώπη και ΗΠΑ, όπου δοκιμάστηκαν σε ακραίες κλιματικές συνθήκες. Έγιναν προσομοιώσεις κίνησης του αυτοκινήτου σε συνθήκες χειμερινής οδήγησης στο Michigan των Η.Π.Α., σε ακραίες θερμοκρασίες καύσωνα, αλλά και σε μεγάλο υψόμετρο. Επιπλέον, το Ford E-Transit απέδειξε πόσο σκληροτράχηλο είναι περνώντας από τις τεράστιες λακκούβες στην πίστα δοκιμών του Lommel στο Βέλγιο.

Οι εξαντλητικές δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε το Ford E-Transit είναι κοινές με αυτές των πετρελαιοκίνητων μοντέλων και διαρκούν 12 εβδομάδες, ώστε να προσομοιώνεται μία καταπόνηση που ισοδυναμεί με οδήγηση 240.000 χιλιομέτρων. Σε τέτοια απόσταση αντιστοιχεί περίπου μία δεκαετία σε επαγγελματική χρήση.

Πέρα από τον έλεγχο λειτουργίας στον Θάλαμο Περιβαλλοντικών Δοκιμών της Ford, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες Σαχάρας… αλλά και Σιβηρίας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αντοχή της μπαταρίας. Μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, δοκιμάστηκαν σε λουτρό λάσπης και αλατιού, ώστε να δοκιμαστεί η αντοχή των εξαρτημάτων σε διάβρωση. Τέλος, πριν δείτε το εντυπωσιακό video, αξίζει να τονίσουμε ότι η αξιοπιστία του ηλεκτροκινητήρα επιβεβαιώθηκε έπειτα από συνεχή λειτουργία επί 125 ημέρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.