Οι εργαζόμενοι του ομίλου Σαρακάκη στο Κέντρο της Γης

Σε μία δράση με περιβαλλοντικό πρόσημο οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη επισκέφτηκαν το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης "Κέντρο της Γης".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ειδικότερα εργαζόμενοι του ομίλου Σαρακάκη, μαζί με τις οικογένειές τους και μαζί με την Kinsen – Europcar/Goldcar επισκέφθηκαν το “Κέντρο της Γης” του φορέα Οργάνωση ΓΗ και πέρασαν μία ημέρα κοντά στη φύση μαθαίνοντας τις λειτουργίες και τα μυστικά της γης και εκτιμώντας τα πολύτιμα δώρα που μας προσφέρει.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο στο θρυλικό αυτοκίνητο του Ayrton Senna -Το εξαψήφιο ποσό που ζητείται

Η κοινωνική δράση ξεκίνησε με ξενάγηση τους Στάβλους των Αλόγων, τον Πύργο Βασιλίσσης και στον Λαχανόκηπο ενώ πραγματοποιήθηκαν και εκπαιδευτικά βιωματικά.


Ένα από αυτά ήταν και η “Συλλογική Κουζίνα” και Φαγητό Όλοι Μαζί όπου οι επισκέπτες μαγείρεψαν 250 μερίδες φαγητού οι οποίες δόθηκαν στη Μητρόπολη Ιλίου και στο στρατόπεδο Καποτά καλύπτοντας τα γεύματα συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε μόνιμη επισιτιστική κρίση.

Διαβάστε επίσης: Honda B16A -Ο κινητήρας που έκανε διάσημο το VTEC

Επίσης οι επισκέπτες γνώρισαν τις πολλαπλές θεραπευτικές χρήσεις γνωστών βοτάνων που χρησιμοποιούνται και στη μαγειρική και που βρίσκονται στο ντουλάπι μια ελληνικής κουζίνας. Μέσα από προσεκτική παρατήρηση, χρησιμοποιώντας την όσφρηση, τη γεύση και τη διαίσθηση, έμαθαν τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάθε βότανο με ασφάλεια.

Παράλληλα, τα παιδιά, μαζί με παιδαγωγούς και γεωπόνους, ψηλάφησαν την οργανική ύλη μαθαίνοντας πώς παρασκευάζεται το βιολογικό λίπασμα για το αγρόκτημα και κατάλαβαν πως καθετί που περισσεύει από φρούτα, λαχανικά και οργανικά υπολείμματα, αποτελεί έναν μικρό οικολογικό θησαυρό που καθιστά γόνιμο το έδαφος.

Μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά κατανόησαν το μέγεθος, τις αιτίες και τις επιπτώσεις της σπατάλης φαγητού σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Μπαίνοντας στον ρόλο διαφορετικών φρούτων και λαχανικών βίωσαν τον κύκλο ζωής της τροφής και εκτίμησαν την υπεύθυνη κατανάλωση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.