Πωλητήριο στο θρυλικό αυτοκίνητο του Ayrton Senna – Το εξαψήφιο ποσό που ζητείται

Η τιμή του έχει ήδη αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και το συγκεκριμένο έχει "βαρύ" βιογραφικό. Πωλητήριο σε ένα "κομμάτι" από τη ζωή του Ayrton Senna!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ayrton Senna

Ο Ayrton Senna είναι για πολλούς ο κορυφαίος οδηγός στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από την άλλη, το Honda NSX θεωρείται ως ένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει μία πώληση που συνδυάζει τα δύο παραπάνω στοιχεία.

Αυτή τη στιγμή πωλείται το Honda NSX που κάποτε οδηγούσε ο Ayrton Senna και η τιμή, όπως είναι λογικό… είναι εξαψήφια! Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες ταξινομήθηκε στις 4/3 του 1991, ανήκε και οδηγήθηκε από τον Ayrton Senna. Μάλιστα, είναι το NSX που συμμετείχε και στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ “Racing is in My Blood”.


Σήμερα, το κατακόκκινο Honda NSX δεν φέρει την πινακίδα “SX-25-59” που βλέπουμε στις εικόνες. Αυτό συνέβη γιατί το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται πλέον στην Πορτογαλία, αλλά ταξινομήθηκε εκ νέου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνολικά έχει περάσει από την ιδιοκτησία δύο ανθρώπων και στις περίπου τρεις δεκαετίες της ζωής του έχει διανύσει 39.100 μίλια, δηλαδή σχεδόν 63.000 χλμ.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό του Honda NSX βρίσκεται ένα τρίλιτρο V6 μοτέρ, το οποίο αποδίδει 280 ίππους και η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου σασμάν. Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική αγγελία πατώντας εδώ, ο ιαπωνικός θρύλος που κάποτε ανήκε στον Ayrton Senna πωλείται έναντι 500.000 λιρών, ποσό που ισοδυναμεί με 581.800 ευρώ. Ακολουθεί το video που “συνοδεύει” την αγγελία πώλησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.