Η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στην συνείδηση των Γάλλων

Έρευνα που διεξήχθη στην Γαλλία ανέδειξε τη μάρκα την οποία οι Γάλλοι έχουν περισσότερο σε εκτίμηση. Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Γαλλία από την “YouGov”, η Peugeot είναι η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των Γάλλων πολιτών ξεπερνώντας κατά πολύ τους Γερμανούς Κατασκευαστές.

Δείτε επίσης: Η ξεχωριστή παρουσία της Peugeot στην Ρόδο

Η YouGov είναι μία διεθνής εταιρία έρευνας αγοράς η οποία ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με παρουσία σε 21 χώρες και πάνελ συνεργατών 9 και εκατομμυρίων διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα έρευνας παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε με σκοπό να σκιαγραφήσει το προφίλ των πελατών της κάθε μάρκας αυτοκινήτου και διεξήχθη σε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα Γάλλων πολιτών.

Ο λόγος για τον οποίο η Peugeot, με σημαντική απόσταση από τους Γερμανούς ανταγωνιστές, αναδείχθηκε η κορυφαία εταιρία, είναι το γεγονός οτι είναι η μάρκα η οποία προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες της οικογένειας – κάτι που εκτιμάται από το 79% του συνόλου των ερωτηθέντων.

H προτίμηση του κοινού στην Peugeot σύμφωνα με την ίδια έρευνα επετεύχθη μεταξύ άλλων λόγω του μοναδικού της σχεδιασμού, της ασυμβίβαστης εμπειρίας οδήγησης, της αξιοπιστίας και της ποιότητας υψηλού επιπέδου.

Δείτε πιο κάτω την κατάταξη των εταιρειών στην σχετική έρευνα και εδώ διαβάστε περισσότερα για αυτήν και τον τρόπο διεξαγωγής της.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr