Οι Ιάπωνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του υδρογόνου!

Honda, Kawasaki, Suzuki και Yamaha δημιουργούν μία εταιρεία έρευνας! Πλησιάζει η ώρα που θα δούμε στην παραγωγή μοτοσυκλέτα με υδρογόνο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
υδρογόνο

Μπορεί το υδρογόνο να φαίνεται πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις μετακινήσεις μεγάλων οχημάτων στο μέλλον, αλλά οι εταιρείες από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας δεν μένουν με τα χέρια “σταυρωμένα”. Ιαπωνικοί κολοσσοί ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μία εταιρεία που θα εξετάσει το μέλλον της υδρογονοκίνησης στον τομέα της μοτοσυκλέτας!

Στην δημιουργία μίας ένωσης με το όνομα Hydrogen Small mobility & Engine Technology (HySE) προχώρησαν οι εταιρείες Honda, Kawasaki, Suzuki και Yamaha. Μάλιστα, η εν λόγω σύμπραξη πήρε ήδη την έγκριση του Υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας.

Στόχος των τεσσάρων αυτών εταιρειών είναι να ερευνήσουν τις προοπτικές πίσω από την μελλοντική δημιουργία μοτοσυκλετών παραγωγής που θα κινούνται με υδρογόνο, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία στον τομέα των κινητήρων εσωτερικής καύσης.


Ενδεικτικά, η Honda έχει αναλάβει την έρευνα για την ανάπτυξη των κινητήρων, ενώ η Suzuki δίνει έμφαση στην αξιοπιστία. Η Yamaha θα μελετήσει το σύστημα αποθήκευσης στην δεξαμενή υδρογόνου για τόσο μικρά οχήματα, ενώ η Kawasaki θα δώσει έμφαση στον ψεκασμό και την σχεδίαση των μπεκ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.