Οι πρώτες ηλεκτρικές Ducati θα είναι αγωνιστικές

Σε συμφωνία με την Dorna έφτασε η Ducati που θα αποτελεί τον κατασκευαστή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών του ενιαίου Παγκοσμίου Κυπέλλου FIM Enel MotoE.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρική Ducati Παγκοσμίου Κύπελλο FIM Enel MotoE 2021

Το ηλεκτρικό κεφάλαιο στην ιστορία της Ducati ξεκινά, όπως θα περίμενε ίσως κανείς, μέσα από τους αγώνες με την ιταλική εταιρία να αναλαμβάνει την εξέλιξη και παραγωγή των μοτοσυκλετών, με τις οποίες θα συμμετέχουν οι αναβάτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE.

Διαβάστε επίσης: Νέες εκδόσεις Ducati Scrambler Tribute PRO και Urban Motard (+video)

Η Ducati θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών για την ηλεκτρική κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP του MotoE, αρχικά, για την περίοδο 2023-2026, καλύπτοντας έτσι τέσσερεις σεζόν.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα ιστορικό βήμα για τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale, ο οποίος, ακολουθώντας την παράδοσή του να χρησιμοποιεί τον ανταγωνισμό στις πίστες ως εργαστήριο για νέες τεχνολογίες και λύσεις που στη συνέχεια γίνονται διαθέσιμες σε όλους τους αναβάτες, εισέρχεται στον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών ξεκινώντας από τον πιο σπορ τομέα, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE, την ηλεκτρική κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP.

Στόχος της Ducati είναι η ανάπτυξη τεχνογνωσίας και τεχνολογιών σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο νέο κόσμο, όπως ο ηλεκτρικός, μέσα από μια εμπειρία οικεία στην εταιρεία όπως αυτή της συμμετοχής και διάκρισης σε αγώνες. Η τελευταία αποτελεί θεμελιώδες κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, ξεκινώντας από την Ducati 851, η οποία έβαλε στην αγορά τις σπορ μοτοσυκλέτες δρόμου των Ιταλών με τεχνολογίες που προέρχονταν από την 748 IE, η οποία έκανε το ντεμπούτο της σε αγώνες αντοχής στο Le Castellet το 1986.

Ηλεκτρική Ducati Παγκοσμίου Κύπελλο FIM Enel MotoE 2021

Έκτοτε, αυτή η μεταφορά τεχνογνωσίας γινόταν μέσα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, στο οποίο συμμετείχε η Ducati από την πρώτη σεζόν το 1988, και από το MotoGP, όπου η ιταλική εταιρία είναι ο μόνος μη-Ιαπωνικός κατασκευαστής μοτοσυκλετών που έχει κερδίσει παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Νέα Ducati Multistrada V2 (+video)

Η Ducati θα αντιμετωπίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Enel MotoE ως ένα αγωνιστικό εργαστήριο, που θα της επιτρέψει να αναπτύξει και να δοκιμάσει σε απαιτητικές συνθήκες, τις καλύτερες τεχνολογίες για σπορ, ελαφριές και ισχυρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Παράλληλα θα επωφεληθεί και από τη μεταφορά τεχνογνωσίας και από τα υπόλοιπα μέλη του Volkswagen Group που έχει καταστήσει την ηλεκτροκίνηση βασικό πυλώνα της στρατηγικής “New Auto” για το 2030 και έχει επενδύσει ήδη αρκετά δισ. ευρώ.

“Είμαστε περήφανοι για αυτή τη συμφωνία γιατί, όπως όλες οι πρώτες φορές, αντιπροσωπεύει μια ιστορική στιγμή για την εταιρεία μας. Η Ducati έχει πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και κάθε φορά που μπαίνει σε έναν νέο κόσμο το κάνει για να δημιουργήσει το προϊόν με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Αυτή η συμφωνία έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τη Ducati, η οποία μελετά την εξέλιξη των ηλεκτρικών κινητήρων εδώ και χρόνια, επειδή θα μας επιτρέψει να πειραματιστούμε σε ένα γνωστό και ελεγχόμενο πεδίο, όπως αυτό των αγώνων στην πίστα. Με αφοσίωση θα δημιουργήσουμε ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων που χαρακτηρίζονται από το χαμηλό βάρος τους, για όλους τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE. Η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι ακριβώς το βάρος, ένα θεμελιώδες στοιχείο των σπορ μοτοσυκλετών. Η ελαφρότητα ήταν πάντα στο DNA της Ducati και χάρη στην τεχνολογία και τη χημεία των μπαταριών που εξελίσσονται γρήγορα, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. “, δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Ducati, Claudio Domenicali.

Από την πλευρά της Dorna Sports, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Carmelo Ezpeleta είτε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε τη Ducati ως τον νέο, αποκλειστικό κατασκευαστή/προμηθευτή για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIM Enel MotoE. Με την απίστευτη αγωνιστική της ιστορία, είναι τιμή να καλωσορίζουμε αυτή τη δέσμευση ενός από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές στα paddock και να αντιμετωπίζουμε μαζί αυτή τη νέα πρόκληση. Ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον και πώς αυτή η τεχνολογία θα αναπτύσσεται συνεχώς, με το MotoGP και το MotoE να συνεχίζουν να οδηγούν την καινοτομία και την εξέλιξη στη βιομηχανία μοτοσυκλέτας – ταυτόχρονα με τη δημιουργία ενός απίστευτου θεάματος στην πίστα.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.