Οι Θεοχαρόπουλος-Κότσαλης στο Ράλι Ακρόπολις 2021 με Ford Fiesta Rally4/R2

Το δίδυμο Στέφανος Θεοχαρόπουλος – Γιώργος Κότσαλης με ένα Ford Fiesta Rally4/R2 και τον αριθμό «63» στο καπό θα αγωνισθεί στο Ράλι Ακρόπολις 2021.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2021 Ford Fiesta R2

Στις 9 Σεπτεμβρίου, το δίδυμο Στέφανος Θεοχαρόπουλος – Γιώργος Κότσαλης με ένα Ford Fiesta Rally4/R2 και τον αριθμό «63» στο καπό, θα πραγματοποιήσουν το όνειρο κάθε οδηγού αγώνων, παίρνοντας εκκίνηση στο 65ο Ράλι Ακρόπολις 2021, τον ένατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC 2021).

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του αυτοκινήτου με το οποίο η ομάδα θα συμμετάσχει στο φετινό «Ράλι των Θεών», ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Για εμάς η συμμετοχή σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι όνειρο ζωής. Πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του WRC, για οδηγούς και αυτοκίνητα, στον οποίο φέτος ξεχωρίζει η υπερειδική COSMOTE 5G Athens Stage, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος».

Πρόκειται για την πέμπτη συμμετοχή του πληρώματος στον εθνικό μας αγώνα. Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος ως οδηγός, με συνοδηγό τον Γιώργο Κότσαλη έχουν συμμετάσχει στα Ράλι Ακρόπολις του 2015 με MG ZR 105 και των 2016-2018 με Mitsubishi Lancer EVO IX, ενώ η φετινή είναι η πρώτη σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επιστροφή του αγώνα στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η ομάδα έθεσε ως στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συμμετοχή της. Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες τους τελευταίους μήνες, τελικά κατάφερε να είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση.

Την προετοιμασία του Ford Fiesta R2, που φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην δικίνητη κατηγορία, ανέλαβε η SV Motorsport.

Την προσπάθεια των Στέφανου Θεοχαρόπουλου – Γιώργου Κότσαλη στηρίζουν το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η Xiaomi και η COSMOTE.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: tefthymiou@traction.gr