Οι τιμές της νέας BMW Σειρά 4 στην Ελλάδα

Στον επίσημο τιμοκατάλογο προστέθηκαν οι τιμές της νέας BMW Σειρά 4. Η τιμή εκκίνησης για την χώρα μας είναι τα 54.699 ευρώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Λίγο καιρό μετά την επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Σειρά 4 με την κωδική ονομασία (G22), η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία αποκάλυψε την προτεινομένη λιανική τιμή για την κάθε έκδοση του μοντέλου.

BMW Σειρά 4: Ο επικεφαλής σχεδίασης απαντά στις κριτικές

Ως τιμή εκκίνησης ορίστηκαν τα 54.699 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη έκδοση 420d. Ακολουθεί η τετρακίνητη 420d xDrive, η οποία ξεκινά από τα 57.627 ευρώ. Ακολουθεί η βενζινοκίνητη έκδοση 420i με 184 ίππους. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 57.935 ευρώ, ενώ για την ισχυρότερη 430i των 258 ίππων στα 64.542 ευρώ.

Για την ώρα η ακριβότερη και ταυτόχρονα η ισχυρότερη έκδοση του βαυαρικού coupe είναι η M440i xDrive. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής ορίστηκε σε αυτή την περίπτωση στα 77.397 ευρώ. Η M440i xDrive εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα 374 ίππων. Όπως και τα μοντέλα diesel, διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία που προσθέτει επιπλέον 11 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει το TwinPower Turbo της BMW; Είναι Twin-Turbo; (+video)

Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε ότι τo oκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις και υπάρχει επιλογή χειριστηρίων στο τιμόνι (shift paddles). Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα BMW Σειρά 4, τα μηχανικά σύνολα και τον εξοπλισμό μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας κείμενο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.