Οι Βρετανοί ετοιμάζουν το δικό τους φορτηγό με κυψέλες υδρογόνου

Με έδρα την Γλασκώβη της Σκωτίας η βρετανική Hydrogen Vehicle Systems (HVS) αποκάλυψε το δικό της πρωτότυπο ηλεκτρικό φορτηγό που κινείται με υδρογόνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hydrogen Vehicle Systems φορτηγό με κυψέλες υδρογόνου 2022

Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τη Μ. Βρετανία που δείχνει να έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να σχεδιάσει, να εξελίξει και να κατασκευάσει εγχώρια το δικό της ηλεκτρικό όχημα βαρέως τύπου με κυψέλες υδρογόνου για μεταφορά αγαθών. Η Hydrogen Vehicle Systems (HVS) είναι η πρώτη εταιρεία στην επικράτεια που το καταφέρνει.

Διαβάστε επίσης: Η τεχνολογία που καταργεί η VW από τα τιμόνια της

Σύμφωνα με τους Βρετανούς, το πρωτότυπο μοντέλου που παρουσίασαν αποτελεί τον προπομπό του φορτηγού των 40 τόνων που έχουν προγραμματίσει για να παρουσιάσουν για ένα ανθρακικά ουδέτερο μέλλον.

“Τροφοδοτούμενο από πράσινο υδρογόνο -που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές- τα μηδενικών ρύπων φορτηγά μας αποτελούν βασικό πυλώνα απελευθέρωσης του κλάδου των logistics από τις εκπομπές ρύπων. Το υδρογόνο είναι το τέλειο καύσιμο για τη βιομηχανία των μεταφορών και προσφέρει μεγάλη αυτονομία αλλά και γρήγορο ανεφοδιασμό χάρη στους σταθμούς που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε σημεία κλειδιά του δικτύου μεταφορών”, δήλωσε σχετικά ο Jawad Khursheed, διευθύνων σύμβουλος της HVS.

Διαβάστε επίσης – Kia: Έτσι αξιοποιεί τις μεταχειρισμένες μπαταρίες των ηλεκτρικών της

Οι άνθρωποι της HVS αναφέρουν ότι το φορτηγό τους θα έχει αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χλμ. και επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσουν από λευκό χαρτί και να κατασκευάσουν το πλαίσιο του φορτηγού που θα φέρει το δικής του εξέλιξης ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με κυψέλες υδρογόνου.

Προς το παρόν η HVS, που έχει λάβει και κρατικές επιχορηγήσεις για την εξέλιξη του ανθρακικά ουδέτερου φορτηγού, δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος, ενώ ανοιχτό έχει αφήσει και το χρονοδιάγραμμα παρουσίασης του μοντέλου παραγωγής . Όπως δείχνουν τα πράγματα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της, ως νεοσύστατη εταιρεία με προτεραιότητα τη δημιουργία των σωστών εγκαταστάσεων έρευνας και εξέλιξης, τις οποίες και φτιάξει στα Midlands.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.