Ώρα ανανέωσης… στα σημεία για τα Audi A6 και A7

Η στιγμή για το "φρεσκάρισμα" των Audi A6 και A7 έφτασε! Πάμε να δούμε που εντοπίζονται οι αλλαγές στα δύο μοντέλα των Γερμανών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi A6

Σε δύο τομείς επέλεξε να δώσει έμφαση η γερμανική εταιρεία κατά την ανανέωση των Audi A6 και A7. Η εξωτερική εμφάνιση διαφοροποιείται πλέον στα σημεία, ενώ ταυτόχρονα τα δύο μοντέλα προσφέρονται και με πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει γίνει μία πιο σαφής οριοθέτηση της γκάμας εξοπλισμού των δύο μοντέλων. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το Audi A6 στις εκδόσεις Basic, Advanced και S-Line, ενώ το A7 Sportback προσφέρεται στις δύο εξ’ αυτών (Basic και S-Line). Ανάλογα με την επιλογή που θα γίνει, το πλαίσιο της ανασχεδιασμένης εμπρός μάσκας είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα ή είναι χρωμιωμένο. Εκτεταμένη χρήση χρωμίου εντοπίζουμε και στο πίσω μέρος των Audi A6, με την λωρίδα να ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα.

Επίσης, με την έλευση δύο νέων χρωμάτων, η παλέτα έχει διευρυνθεί στα 12 χρώματα. Μάλιστα, υπάρχει και δυνατότητα εξατομίκευσης, με τις επιλογές του αμαξώματος να μην επηρεάζουν αυτές που θα γίνουν για την καμπίνα. Όσο για τις ζάντες, τόσο στο Audi A6, όσο και στο Α7 προσφέρονται επιλογές μεγέθους από 17 έως 21 ίντσες.


Τέλος, στον τομέα των κινητήρων δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις ανανεωμένες εκδόσεις. Η διαθεσιμότητα έχει ήδη ξεκινήσει για την αγορά της Γερμανίας και είναι θέμα χρόνου να δούμε και στην χώρα μας τα νέα μοντέλα. Οι τιμές για την Ελλάδα παραμένουν άγνωστες για την ώρα, ωστόσο να πούμε πως στην εγχώρια αγορά ανακοινώθηκαν τα ποσά των 53.800 ευρώ για το Audi A6 και των 63.500 ευρώ για το Audi A7.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.