Όριο στις Autobahn; Το θέλει ακόμη και πιλότος της Formula 1

Η επιβολή ορίων ταχύτητας στις διάσημες Autobahn έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο στη Γερμανία και ο Sebastian Vettel είναι ένας από τους υποστηρικτές της ιδέας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Autoban όριο ταχύτητας Vettel 2021

Οι γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι που τους γνωρίζουμε και ως Autobahn είναι διάσημοι σε όλο τον κόσμο καθώς υπάρχουν τμήματα τους όπου δεν τίθεται περιορισμός στο ανώτατο όριο ταχύτητας που μπορεί να κινηθεί κάποιος. Έπειτα και από τις πρόσφατες εκλογές στη Γερμανία, η συζήτηση για την επιβολή ανώτατου ορίου ταχύτητας έχει βρει εκ νέου υποστηρικτές σε επίπεδο κυβέρνησης, ενώ δεν είναι μικρή και εκείνη η μερίδα του κοινού που πιστεύει ότι κάτι τέτοιο πρέπει να εφαρμοστεί.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Τα δέκα καλύτερα/χειρότερα αυτοκίνητα για ψηλούς οδηγούς

Ένας από τους υποστηρικτές τις ιδέας φαίνεται να είναι και ο τέσσερεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ο οποίος βλέπει να προκύπτουν θετικά πράγματα από το όριο ταχύτητας στις Autobahn σε επίπεδο ασφάλειας αλλά και κλίματος.

Sebastian Vettel όριο ταχύτητας αυτοκινητόδρομοι autobahn 2021

Παρότι αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο των τεσσάρων τροχών και εξοικειωμένος με τις υψηλές ταχύτητες κίνησης από μικρό παιδί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό Auto Motor und Sport, ο Vettel τάσσεται υπέρ των ορίων ταχύτητας: “Δεν έχει να κάνει με προσωπικά αισθήματα. Πρέπει να βλέπει κανείς τη μεγάλη εικόνα…Ένα όριο ταχύτητας θα “σώσει” σχεδόν δύο εκατομμύρια τόνους εκπομπών CO2. Και θα κάνει τους δρόμους λίγο πιο ασφαλείς. Υπάρχουν ατυχήματα στη Γερμανία που γίνονται μόνο επειδή δεν έχουμε όριο ταχύτητας. Αν καταφέρεις να σώσεις έστω και μία ζωή, τότε δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη,” δήλωσε ο Vettel και πρόσθεσε ότι όποιος θέλει να βυθίζει το δεξί πεντάλ στο πάτωμα θα πρέπει να το κάνει εκεί που είναι ασφαλές, όπως είναι το περιβάλλον μιας πίστας. “Μπορείς να δοκιμάσεις τα όρια σου χωρίς να βάζεις τους υπόλοιπους σε κίνδυνο”, συμπλήρωσε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.