Ορόσημο παραγωγής για τη Ford Mustang Mach-E

Μέσα σε δύο χρόνια από την έναρξη της παραγωγής της, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε έχει κατασκευαστεί ήδη σε 150.000 μονάδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang Mach-E ορόσημο παραγωγής 2022

Το νέο παραγωγικό ορόσημο για την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έρχεται σε μια στιγμή που η αμερικάνικη εταιρεία κλιμακώνει την παραγωγή ηλεκτρικών της οχημάτων με στόχο να φτάσει στις 600.000 μονάδες ετησίως μέχρι τα τέλη του 2023 και σε πάνω από 2.000.000 το έτος έως το 2026.

Διαβάστε επίσης – Ford: Δύο νέα μοντέλα που ξεχωρίζουν στη γκάμα των επαγγελματικών

Σύμφωνα με τη Ford, οι περισσότερες Mustang Mach-E που πωλούνται αντικαθιστούν ένα όχημα που φέρει κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στις ΗΠΑ αυτό ισχύει για περισσότερους από 8 στους 10 πελάτες, ενώ στην Ευρώπη 9 στους 10 επέλεξαν μια Mustang Mach-E για να αντικαταστήσουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο.


“Όταν τοποθετήσαμε το διάσημο pony σε αυτή τη Mustang, γνωρίζαμε ότι θα πολλοί θα την αντιμετώπιζαν με σκεπτικισμό. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε ακριβώς τότε ήταν πόσο δημοφιλές θα γινόταν αυτό το αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Darren Palmer, αντιπρόεδρος προγραμμάτων ηλεκτρικών οχημάτων.

Διαβάστε επίσης – Ford Protect: Πέντε χρόνια ξέγνοιαστης οδήγησης στα επιβατικά

Η Mustang Mach-E είναι θα διαθέσιμη σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο για το 2023, έναντι 22 που ήταν την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας της με τη Ford να σκοπεύει να προσθέσει και άλλες τα επόμενα χρόνια. Η Νέα Ζηλανδία, η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι από τις πιο πρόσφατες αγορές που προστέθηκαν στη λίστα, με τους Αμερικάνους να συνεχίζουν την αναβάθμιση του εργοστασίου τους στο Cuautitlán του Μεξικού όπου κατασκευάστηκε η 150.000η Mustang Mach-E.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.