Όσα πρέπει να θυμάσαι για να κάνεις μόνος τον βασικό έλεγχο του αυτοκινήτου σου

Όσο προηγμένα και αν είναι πλέον τα αυτοκίνητα, ο βασικός έλεγχος μπορεί να γίνει από όλους μας, αρκεί να ξέρουμε τι πρέπει να κοιτάξουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο χειμώνας εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τους οδηγούς καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι εχθρικά για το αυτοκίνητο. Προκειμένου λοιπόν να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις, καλό είναι να έχουμε κάνει έναν βασικό έλεγχο στο αυτοκίνητό μας πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Ας δούμε λοιπόν τι οφείλουμε να κοιτάξουμε πριν ξεκινήσουμε, έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας τη λέξη Κ.Υ.Ψ.Ε.Λ.Η. (Καύσιμο, Υαλοκαθαριστήρες, Ψυκτικό, Ελαστικά, Λάδι, Ηλεκτρικά).

Διάβασε εδώ τις συμβουλές χειμερινής οδήγησης από έναν παγκόσμιο πρωταθλητή


Καύσιμο: Ελέγξτε πως έχετε αρκετό καύσιμο πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας και πως δεν βρίσκεται σε οριακή στάθμη. Υπολογίστε πάντοτε το απρόοπτο. Καλό λοιπόν θα είναι (αν για παράδειγμα εγκλωβιστείτε στην Αθηνών-Λαμίας λόγω… Ζηνοβίας) να έχετε αρκετό καύσιμο για να λειτουργεί το αυτοκίνητο και να ζεσταίνει την καμπίνα.

Υαλοκαθαριστήρες: Το χειμώνα οι υαλοκαθαριστήρες είναι εξαιρετικά σημαντικοί το ίδιο και το υγρό υαλοκαθαριστήρων. Σιγουρευτείτε πως τα λαστιχάκια των υαλοκαθαριστήρων καθαρίζουν επαρκώς το εμπρός παρμπρίζ (φροντίστε να μην παγώσουν αν έχει ρίξει ή πρόκειται να ρίξει χιόνι) και ρίξτε αντιψυκτικό υγρό στο ειδικό δοχείο για να μην παγώσει το νερό που ψεκάζουμε στα τζάμια.

Ψυγείο: Ελέγξτε το ψυγείο και την στάθμη του παραφλού. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να παγώσει το νερό επομένως το παραφλού (αντιψυκτικό) θα πρέπει να είναι στην σωστή στάθμη. Έλεγξε το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σου για να δεις τις σωστές προδιαγραφές του παραφλού και συμπλήρωσε αν χρειάζεται.

Ελαστικά: Τα ελαστικά θα πρέπει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αν θες να έχεις την μέγιστη πρόσφυση σε ακραίες συνθήκες. Ακόμη καλύτερα, να έχεις χειμερινά ελαστικά ή αλυσίδες μαζί σου αν θεωρείς πως θα χρειαστεί να οδηγήσεις σε χιόνι.

Λάδι: Το λάδι της μηχανής είναι απαραίτητο να το ελέγχουμε χειμώνα καλοκαίρι. Σε πολλές περιπτώσεις η στάθμη του λαδιού στον κινητήρα των αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα στοιχεία από την οδική βοήθεια, είναι πολύ, έως και επικίνδυνα, χαμηλά. Συμπληρώστε με το κατάλληλο λάδι αν η στάθμη του έχει πέσει αφού συμβουλευτείτε για τις κατάλληλες προδιαγραφές από το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.

Ηλεκτρικά: Κάντε έναν τελευταίο και γρήγορο έλεγχο στα φώτα του αυτοκινήτου σας. Σιγουρευτείτε ότι λειτουργούν όλα και οι προβολείς ομίχλης φυσικά και πως είναι καθαρά. Τα φώτα δεν είναι μόνο για να βλέπει ο οδηγός έξω αλλά και για να τον βλέπουν οι άλλοι χρήστες του δρόμου. Φυσικά θα πρέπει να έχετε φροντίσει ώστε η μπαταρία του αυτοκινήτου να είναι σε καλή κατάσταση. Το κρύο την δυσκολεύει και έτσι αν σας είχε… προειδοποιήσει το φθινόπωρο καλό θα είναι να την αλλάξετε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]