Όταν οι γυναίκες σχεδιάζουν αυτοκίνητα (+video)

Δύο κορυφαίες σχεδιάστριες μοιράζονται την ιστορία τους γύρω από το νέο Nissan Juke και την δημιουργία της δεύτερης γενιάς του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και η Nissan μοιράζεται την ιστορία δύο σχεδιαστριών που πρωτοπορούν με την τολμηρή νέα εμφάνιση και αισθητική του Nissan Juke.

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του νέου Nissan Juke

Διαθέτοντας περισσότερα από 30 χρόνια συλλογικής εμπειρίας, η Lesley Busby, Nissan Color Manager και η Carine Giachetti, Nissan Color, Material and Finish Designer, εμπνέονται από τον κόσμο γύρω τους, στην προσπάθεια δώσουν “χρώμα” σε ένα αριστούργημα που ήταν αρκετά χρόνια σε κατασκευή.


Η πρώτη γενιά του Nissan Juke τάραξε τα νερά στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας χάρη στην μοναδική του εμφάνιση. Τώρα, με το λανσάρισμα του νέου Juke, οι σχεδιαστές του αντιμετώπισαν την πρόκληση να ενισχύσουν τη μοναδική σχεδιαστική κληρονομιά του μοντέλου, αυξάνοντας παράλληλα το διασκεδαστικό προφίλ του. Το νέο μοντέλο αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις των πελατών καθώς και τις επικρατούσες τάσεις, με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό και με μια νέα εξατομίκευση για τους υποψήφιους αγοραστές.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές του νέου Nissan Juke στην Ελλάδα

“Η προσδοκία των πελατών για άψογο σχεδιασμό έχει αυξηθεί με την πάροδο των ετών”, δήλωσε η Lesley Busby. “Με την ανάπτυξη νέων ψηφιακών πλατφορμών, ο κόσμος βρίσκεται πραγματικά στα δάκτυλα των ανθρώπων και είναι περισσότερο εναρμονισμένος με τις σχεδιαστικές τάσεις και την πληροφορία, από ποτέ άλλοτε. Είναι πραγματικά συναρπαστικό για μας να μεγαλώσουμε με αυτή την προσδοκία και να φτάσουμε στην πρόκληση, με το νέο Juke. Μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα νέο επίπεδο εξατομίκευσης και ποιότητας. Αυτό είναι απίστευτα ανταποδοτικό για εμάς. “

Δουλεύοντας στο κεντρικό στούντιο σχεδιασμού αυτοκινήτων στην πόλη του Λονδίνου, που είναι και η γενέτειρα της πρώτης και της δεύτερης γενιάς του Nissan JUKE, η Lesley Busby και η Carine Giachetti ηγούνται του σχεδιασμού και της χρωματικής καινοτομίας.

Καθώς η Nissan Design Europe βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου, έχουμε πρόσβαση στην αρχιτεκτονική, μέσα από μια παράθεση του νέου με το παλαιό, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τέχνη και την τελευταία λέξη στην μόδα. Όλα αυτά, πυροδότησαν την έμπνευσή μας γύρω από τον επαναπροσδιορισμό της νέας εμφάνισης του JUKE. Μας βοήθησε να “ακονίσουμε” τις επιλογές χρωμάτων και να καθορίσουμε τι θα παραμείνει στη μόδα για τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε η Carine Giachetti.

“Όταν βλέπουμε το αυτοκίνητο στο δρόμο, στην ουσία αντικατοπτρίζονται όλες αυτές οι διαφορετικές ιδέες από τις εσωτερικές ομάδες μας και τον έξω κόσμο, με προσεκτικό σχεδιασμό. Είναι μια απόδειξη της δημιουργικότητας και της ποικιλομορφίας που απορρέει από την ομαδική δουλειά και μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά περήφανες που είμαστε ένα κομμάτι κάτι τόσο ιδιαίτερου”, κατέληξε η Carine Giachetti.

Δείτε πιο κάτω το video που ετοίμασε η Nissan, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι προαναφερθείσες σχεδιάστριες και φυσικά το νέο Nissan Juke.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]