Όταν η τεχνητή νοημοσύνη σχεδιάζει ζάντες!

Ζάντες που δεν θα σχεδιάζονται από τον άνθρωπο, αλλά από τον υπολογιστή! H Audi ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τεχνητή νοημοσύνη

Πριν από περίπου μία δεκαετία, το σχήμα των ζαντών ήταν λίγο πολύ παρόμοιο στα περισσότερα αυτοκίνητα. Τέσσερις, πέντε ή έξι βραχίονες και μικρές λεπτομέρειες που διαφοροποιούσαν το σχέδιο της εκάστοτε εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τροχούς με όλο και πιο ιδιαίτερα σχήματα και αυτό θα γίνει πιο έντονο όσο θα περνά ο καιρός;

Τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα ισχύει στην περίπτωση της Audi, η οποία φαίνεται ότι δεν αρκείται στην δημιουργικότητα και την φαντασία των σχεδιαστών της, αλλά προχωρά σε μία νέα, επαναστατική μέθοδο σχεδίασης των ζαντών. Κάπου εδώ έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη, μέσα από ένα υπολογιστικό-σχεδιαστικό πρόγραμμα που ονομάζεται FelGAN και αναπτύχθηκε “in-house”, από την ίδια την γερμανική εταιρεία.

Η Audi ξεκαθαρίζει ότι το πρόγραμμα σε καμία περίπτωση δεν θα αντικαταστήσει τους σχεδιαστές, αλλά θα βρίσκεται υποστηρικτικά δίπλα τους, προτείνοντας σχέδια όταν σταματά η ανθρώπινη φαντασία και δημιουργικότητα. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν βοηθό- “ψηφιακό” σχεδιαστή που μέσω της τεχνητής νοημοσύνης θα έχει την δυνατότητα να εκπαιδεύεται συνεχώς, να διορθώνει λάθη και να γίνεται καλύτερος.


Η Audi αναφέρει πως το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης “FelGAN” σύντομα θα μπορεί να αναβαθμιστεί ώστε να προσφέρει λύσεις και σε άλλους τομείς σχεδίασης πέρα τον τομέα των ζαντών, όπως για παράδειγμα την σχεδίαση του εσωτερικού!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.