Όταν ο Κάρολος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Nissan στην Αγγλία

Με την στέψη του Καρόλου Γ΄ να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην επικαιρότητα η Nissan θυμάται την επίσκεψή του στο εργοστάσιό της στο Sunderland της Αγγλίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Βασιλιάς Κάρολος επίσκεψη στη Nissan 2023

Συγκεκριμένα, το 2015, ο Κάρολος είχε περιηγηθεί στην γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Nissan στο Sunderland, εκεί όπου κατασκευαζόταν το πρώτης γενιάς LEAF.

Διαβάστε επίσης: Το Nissan Qashqai σε νέες χαμηλότερες τιμές

Ο νέος Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, ως πρίγκιπας τότε, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας, τα προγράμματα εκπαίδευσης και φυσικά για τα μοντέλα της Nissan που κατασκευάζονται επί βρετανικού εδάφους.


Να σημειωθεί ότι η σχέση του Βασιλιά Καρόλου με το εργοστάσιο της Nissan, χρονολογείται από παλιότερα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ιαπωνία το 1986, ο Κάρολος Γ΄ συμμετείχε σε μια παραδοσιακή ιαπωνική τελετή Daruma που σηματοδοτούσε την έναρξη της παραγωγής στο νεόδμητο τότε εργοστάσιο του Sunderland και οδήγησε ένα από τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά οχήματα της Nissan, στο εργοστάσιο Zama της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Nissan Pathfinder Concept

Για την ιστορία, το εργοστάσιο του Sunderland εγκαινιάστηκε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 1986 και λειτουργεί από τότε. Η συνολική παραγωγή από το 1986 έως σήμερα ξεπερνά τα 10,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Ο αριθμός του προσωπικού που απασχολείται στο εργοστάσιο του Sunderland ανέρχεται σε 6.000, από 430 όταν ξεκίνησε την λειτουργία του το 1986.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.