Το Nissan Qashqai σε νέες χαμηλότερες τιμές

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του δημοφιλούς Nissan Qashqai ανακοινώνοντας νέες τιμές για όλη τη γκάμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Χαμηλότερες τιμές για το Nissan Qashqai 2023

Ειδικότερα η απόκτηση του Nissan Qashqai γίνεται τώρα πιο εύκολη για το ελληνικό κοινό με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει, εκτός από τις νέες τιμές, δέσμευση τιμής την στιγμή της παραγγελίας του μοντέλου, αλλά και άμεση διαθεσιμότητα στην παράδοση.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Nissan Pathfinder Concept

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση η βασική έκδοση Elite του Nissan Qashqai με τον mild hybrid υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,3 λίτρων και 140 ίππων ξεκινά τώρα από τα 27.490 ευρώ.

 

Να σημειωθεί ότι οι νέες τιμές προσφοράς ισχύουν για όλη τη γκάμα του crossover της ιαπωνικής εταιρείας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να επωφεληθούν από αυτές και για την ισχυρότερη έκδοση του θερμικού μοτέρ των 1,3 λίτρων και 158 ίππων αλλά και για την υβριδική έκδοση e-Power των 190 ίππων. Στην τελευταία ο θερμικός κινητήρας παίζει αποκλειστικά τον ρόλο της γεννήτριας για την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια της μπαταρίας και των ηλεκτρικών μοτέρ.

Διαβάστε επίσης: Οι προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας του Nissan Ariya

Για τις εκδόσεις με το θερμικό μοτέρ των 158 ίππων οι τιμές ξεκινούν από τα 32.990 ευρώ για την προσθιοκίνητη έκδοση και από τα 37.390 ευρώ για την έκδοση με κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς, ενώ για την υβριδική έκδοση e-Power οι τιμές του Nissan Qashqai ξεκινούν από τα 38.990 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, καθώς και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.