Οι προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας του Nissan Ariya

Σε προσωπικό βοηθό ανάγουν το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya οι προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας που ενσωματώνει στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Ariya συνδεσιμότητα

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το ηλεκτρικό Ariya είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο. Με την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας της Nissan, το μηδενικών εκπομπών ρύπων crossover γίνεται ο προσωπικός βοηθός του οδηγού κάνοντας τα ταξίδια πιο άνετα και απολαυστικά.

Διαβάστε επίσης: Η Nissan φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στο αυτοκίνητο

Με μερικές απλές φωνητικές εντολές ή πατήματα στο smartphone, ο οδηγός του Ariya μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών κινητικότητας, κάτι που φαίνεται και στο παράδειγμα που ακολουθεί.


Φανταστείτε ένα οικογενειακό ταξίδι το καλοκαίρι με το Ariya, σε μια μαγευτική παραλία, ένα ηλιόλουστο σαββατιάτικο πρωινό. Πριν την αναχώρηση, είναι ακόμη νωρίς, αλλά κάνει ήδη ζέστη έξω. Ενεργοποιείτε τον κλιματισμό του Ariya, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία τηλεχειρισμού του NissanConnect για να εξασφαλίσετε ότι η καμπίνα είναι δροσερή, όταν αναχωρείτε.

Διαβάστε επίσης – Οδοιπορικό: Πάσχα στο Αγρίνιο με το Nissan Juke των 114 ίππων

Μετά από κάποια ώρα οδήγησης, τα παιδιά χρειάζονται ένα διάλειμμα. Λέτε λοιπόν, “Γεια Nissan, υπάρχει μια καφετέρια εδώ κοντά” και η οθόνη πλοήγησης δείχνει μια εγκατάσταση που έχει ακόμη και σημείο φόρτισης. Αφού σταθμεύσετε και συνδέσετε στην πρίζα το Ariya σας, μπορείτε να αγοράσετε στα παιδιά παγωτό, ενώ απολαμβάνετε έναν παγωμένο καφέ.

Όταν επιστρέφετε στο αυτοκίνητο, η καμπίνα είναι ζεστή και λέτε, “Γεια Nissan, ρύθμισε τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς.” Στα μισά του δρόμου μέχρι την παραλία σας καλούν οι φίλοι σας και εσείς απαντάτε με hands-free στην κλήση, απλά αγγίζοντας την οθόνη πλοήγησης. “Γεια, πού είσαι τώρα; Το Ariya λέει ότι θα φτάσουμε σε μια ώρα.”

Φτάνετε στην παραλία, αλλά το παρκινγκ είναι ήδη γεμάτο. Σαρώνετε την οθόνη πλοήγησης 12,3 ιντσών και εντοπίζετε γρήγορα εναλλακτικές λύσεις. Σύντομα θα βρείτε μια θέση.

Ενώ περπατάτε στην παραλία, τσεκάρετε ξανά την εφαρμογή τηλεφώνου NissanConnect για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει το αυτοκίνητο, κάτι που μπορεί να γίνει και από απόσταση, εάν χρειαστεί. Ρίχνετε επίσης μια ματιά στην αυτονομία του Ariya και χαμογελάτε γιατί έχει μεγάλο απόθεμα ενέργειας για το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι.

Η μέρα περνά ευχάριστα κάνοντας πικνίκ, χτίζοντας κάστρα με άμμο και κολυμπώντας. Ο ήλιος δύει και ήρθε η ώρα για την επιστροφή. Καθώς πλησιάζετε στη γειτονιά σας, ζητάτε από την Amazon Alexa να ανάψει τον κλιματισμό και τα φώτα του σπιτιού σας.

Μπαίνετε στο γκαράζ σας και συνδέετε το Ariya στην πρίζα. Επειδή έχετε προκαθορίσει την ώρα έναρξης της φόρτισης, το Ariya θα αρχίσει να φορτίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν το ρεύμα είναι φθηνότερο. Τώρα είναι ώρα να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε την αυριανή περιπέτεια με το δικό σας Ariya.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.