Η Nissan φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στο αυτοκίνητο

Η Nissan έχει βρει έναν τρόπο να ανοίξει τον κόσμο της μηχανικής και της κατασκευής αυτοκινήτων στα νέα μυαλά, μέσω του Nissan Skills Foundation.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
η Nissan φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στο αυτοκίνητο 2023

Εμπνέοντας την επόμενη γενιά ταλέντων, το ίδρυμα Nissan Skills Foundation στο εργοστάσιο του Sunderland της Αγγλίας, έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί στα παιδιά το πάθος για το σχεδιασμό, τη μηχανική και την κατασκευή οχημάτων, εστιάζοντας στα θέματα STEM -Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε το Nissan Ariya για το ταξίδι στους Πόλους της Γης

Το ίδρυμα συνεργάζεται με σχολεία για την παροχή προγραμμάτων που ενθαρρύνουν τα παιδιά να σκεφτούν επαγγέλματα που μπορεί να μην είχαν ονειρευτεί ποτέ, όπως η μηχανική που «κρύβεται» πίσω από ένα ηλεκτρικό όχημα. Η αφοσιωμένη ομάδα του Nissan Skills Foundation παραδίδει μαθήματα που καταρρίπτουν το στερεότυπο ότι η εργασία στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι βαριά και εκφοβιστική, ανοίγοντας τα μάτια των νεαρών μαθητών σε πλήθος θέσεων εργασίας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι συνεδρίες στο Nissan Skills Foundation επιτρέπουν στα παιδιά να «μάθουν μέσα από την πράξη», κατασκευάζοντας ένα αυτοκίνητο από ένα σετ LEGO σε μια μίνι γραμμή παραγωγής, εξερευνώντας στοιχεία όπως η ποιότητα, η διαχείριση των αποβλήτων και η επισήμανση των βελτιώσεων.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το πρωτότυπο Nissan Max-Out στη Σαγκάη

“Αρχικά εμπνευστήκαμε από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Monozukuri Caravan της Nissan στην Ιαπωνία και ξεκινήσαμε με τρία διαφορετικά προγράμματα για παιδιά ηλικίας 13-14 ετών…πολύ γρήγορα έγινε μεγαλύτερο και αρχίσαμε να έχουμε μεγαλύτερη ζήτηση από σχολεία σε όλη την περιοχή. Και κάπως έτσι, φέτος το γιορτάσαμε καλωσορίζοντας το 80.000ο μας παιδί στην τάξη!”, δήλωσε σχετικά ο Dave Hutchinson, ο διευθυντής του Skills Foundation στο εργοστάσιο της Nissan.

Το ίδρυμα φιλοξενεί εκδηλώσεις ειδικά για κορίτσια με επικεφαλής γυναίκες που εργάζονται στη Nissan. Αυτές οι εκδηλώσεις δεν επικεντρώνονται μόνο στα αυτοκίνητα αλλά διδάσκουν επίσης σημαντικές δεξιότητες ζωής, όπως πώς να προετοιμαστεί κάποιος για συνεντεύξεις στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα GIMME (Girls in Manufacturing, Monozukuri and Engineering) είναι μια ειδική πρωτοβουλία του Ιδρύματος, η οποία αναδεικνύει τις ευκαιρίες στην αυτοκινητοβιομηχανία που είναι εφικτές για τα κορίτσια.

Στο μονοπάτι της βιωσιμότητας
Καθώς η Nissan Sunderland οδεύει προς την ηλεκτροκίνηση και τη βιωσιμότητα με τον εμβληματικό κόμβο του EV36Zero, τα μαθήματα στο ίδρυμα εξελίσσονται για να αντικατοπτρίζουν αυτήν την περιβαλλοντική αποστολή. Το περιεχόμενο για νέα προγράμματα στο Nissan Skills Foundation εστιάζει σε ένα βιώσιμο μέλλον και έναν κόσμο με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Αυτή η αποστολή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς η ομάδα του ιδρύματος έχει αναπτύξει μια ενότητα με θέμα το βιώσιμο περιβάλλον για παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 και 11 ετών και βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ενός αντίστοιχου προγράμματος για παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (11-16 ετών), προκειμένου να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί τη νέα γενιά στην προσπάθεια προστασίας του πλανήτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.