Ξεκίνησε το Nissan Ariya για το ταξίδι στους Πόλους της Γης

Το ειδικά προετοιμασμένο και αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya ξεκίνησε για το επικό του ταξίδι το οποίο θα το δει να χαράσσει πορεία από τον μαγνητικό Β. Πόλο στον Ν. Πόλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Ariya Pole to Pole 2023

Περιτριγυρισμένοι από τον τεράστιο Αρκτικό Ωκεανό που καλύπτεται από πάγο, οι εξερευνητές Chris και Julie Ramsey ξεκίνησαν την πολυαναμενόμενη αποστολή τους “Pole to Pole”. Μετά από ενδελεχή έλεγχο ασφαλείας, η ομάδα ξεκίνησε από το σημείο 1823* στο Βόρειο Μαγνητικό Πόλο. Ο Ramsey και η ομάδα του θα διανύσουν με το Nissan Ariya e-4ORCE πάνω από 27.000 χιλιόμετρα σε διάφορες περιοχές και ηπείρους, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -30⁰C έως 30⁰C.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Η γυναίκα που γκρεμίζει τα στερεότυπα στο αυτοκίνητο

Ο Ramsey θα είναι ο πρώτος που θα οδηγήσει μεταξύ των δύο πόλων της Γης με όχημα οποιουδήποτε τύπου, καθώς θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του από την Αρκτική μέσω της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, πριν περάσει στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου, τον Νότιο Πόλο της Ανταρκτικής, τον Δεκέμβριο.


Nissan Ariya Pole to Pole 2023

Κανένα όχημα δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ το ταξίδι μεταξύ αυτών των άκρων του πλανήτη και η ομάδα Pole to Pole αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αυτή την πρόκληση με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Ο Chris και η Julie ξεκίνησαν το ταξίδι για να δείξουν πόσο ικανά και συναρπαστικά είναι τα ηλεκτρικά οχήματα, με την ελπίδα να επιταχύνουν την υιοθέτησή τους ως θετική δράση κατά της κλιματικής κρίσης.

Διαβάστε επίσης: Ένας πιλότος συναντά το Nissan ProPilot (Video)

Το Nissan Ariya της αποστολής έχει υποστεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να αντιμετωπίσει τα ακραία εδάφη που πρόκειται να εξερευνήσει ομάδα κατά τη διάρκεια της διαδρομής της. Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση έχει ανυψωθεί και οι θόλοι των τροχών έχουν επεκταθεί για να χωρέσουν τα τεράστια ελαστικά των 39 ιντσών που θα βοηθήσουν το αυτοκίνητο να «πατήσει» σε βαθύ χιόνι και θαλάσσιο πάγο.

Παράλληλα, το αυτοκίνητο της αποστολής διατήρησε το αρχικό του ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με την μπαταρία και διαθέτει τη διάταξη διπλού κινητήρα με το καινοτόμο και μοναδικό σύστημα κίνησης και στους τέσσερις τροχούς της Nissan, το e-4ORCE, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για ηλεκτρικά και “εξηλεκτρισμένα” κινητήρια σύνολα.

Καθώς το ζευγάρι ταξιδεύει στις απομακρυσμένες πολικές περιοχές, θα ρυμουλκήσει μια καινοτόμο μονάδα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία περιλαμβάνει μια πτυσσόμενη ανεμογεννήτρια, καθώς και πτυσσόμενα ηλιακά πάνελ. Το πρωτότυπο θα εκμεταλλευτεί τους αναμενόμενους ισχυρούς ανέμους και τις μεγάλες ώρες της ημέρας, αξιοποιώντας τη φυσική ενέργεια για να φορτίσει την μπαταρία του Ariya, ενώ ο Chris και η Julie θα κάνουν ένα διάλλειμα μετά από την εξερεύνηση στο απαιτητικό περιβάλλον.

“Μετά από τέσσερα χρόνια σχεδιασμού και σκληρής δουλειάς, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε επίσημα το Pole to Pole. Η Julie και εγώ έχουμε κάνει πολλές εξερευνήσεις με ηλεκτρικά οχήματα τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά το Pole to Pole είναι σίγουρα η μεγαλύτερη και πιο συναρπαστική πρόκληση μας…Η εξόρμησή μας με το Ariya είναι απολαυστική στην οδήγηση και απέδωσε καλά στη διαδρομή των 5.000 χιλιομέτρων για να φτάσουμε πλέον σε αυτό το σημείο εκκίνησης. Μας δίνει την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε σενάριο οδήγησης που θα μας τύχει τους επόμενους μήνες., σχολίασε ο Chris”

Αυτή η αποστολή υποστηρίζει το Nissan Ambition 2030, το μακροπρόθεσμο όραμα της ιαπωνικής εταιρείας να ενδυναμώσει την κινητικότητα και όχι μόνο, με κεντρικό άξονα την ηλεκτροκίνηση. Το όραμα στοχεύει να προσφέρει συναρπαστικά οχήματα και τεχνολογίες που ενδυναμώνουν την κινητικότητα του αγοραστικού κοινού και της κοινωνίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.