Οθόνη αφής Vs “φυσικά” κουμπιά: Η νέα έρευνα που προβληματίζει!

Ένα παλιό Volvo V70 απέναντι σε 11 νέα μοντέλα για να συγκριθεί η ασφάλεια που προσφέρει η οθόνη αφής έναντι των κουμπιών. Η έρευνα "κρούει" τον κώδωνα κινδύνου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
οθόνη αφής

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία έρευνα που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτή τη φορά, ένα πείραμα του σουηδικού μέσου “Vi Bilagare” έρχεται να αποδείξει ότι τα “φυσικά” κουμπιά που είχαμε στα παλιά αυτοκίνητα είναι πολύ πιο ασφαλή από τις σύγχρονες οθόνες αφής. Πάμε να δούμε πως έγινε το πείραμα και πως τα πήγαν 11 νέα μοντέλα απέναντι στο Volvo V70 που μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες ζωής.

Το πείραμα είχε ως εξής. Οι οδηγοί, αφού εξοικειώθηκαν με τα αυτοκίνητα, κλήθηκαν να προβούν σε τέσσερις διαδικασίες κινούμενοι με ταχύτητα 110 χλμ./ώρα. Ασφαλώς, η καλύτερη επίδοση ήταν αυτή που ολοκληρωνόταν στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Οι οδηγοί έπρεπε πρώτα να ενεργοποιήσουν το θερμαινόμενο κάθισμα και να ανεβάσουν την θερμοκρασία δύο βαθμούς. Έπειτα να ανοίξουν ραδιόφωνο και να βάλουν τον σωστό σταθμό. Τρίτον να μηδενίσουν τον υπολογιστή ταξιδιού και τέταρτον να χαμηλώσουν τον φωτισμό στην ψηφιακή οθόνη που παίζει ρόλο πίνακα οργάνων.

Κανένας οδηγός νέου αυτοκινήτου δεν κατάφερε να κερδίσει το Volvo V70, με τον οδηγό του τελευταίου να ολοκληρώνει την διαδικασία πατώντας κουμπιά μέσα σε μόλις 10 δλ. Στα υπόλοιπα, σύγχρονα αυτοκίνητα χρειάστηκαν από 13,5 δλ. (Dacia Sandero), έως 44,9 δλ. (MG Marvel R). Ακολουθούν οι σχετικοί πίνακες και το συμπέρασμα της έρευνα είναι ξεκάθαρα ότι οι οθόνες αφής αποσπούν πολύ περισσότερο τους οδηγούς συγκριτικά με τα “φυσικά” πλήκτρα του παρελθόντος.


Πηγή: vibilagare.se

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.