Παγκόσμιο ρεκόρ για το supercar του Donald Trump – Αστρονομικό ποσό σε δημοπρασία

Η τιμή του σπάνιου ιταλικού supercar "εκτοξεύθηκε" καταγράφοντας νέο ρεκόρ μοντέλου! Δείτε video από τη στιγμή της δημοπρασίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Donald Trump

Η Lamborghini Diablo είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας και κατασκευάστηκε για να διαδεχθεί τη Lamborghini Countach. Ακόμα και στις πιο σπάνιες εκδόσεις της, όμως, το τελικό ποσό κυμαινόταν κοντά στα 500.000 δολάρια. Πλέον, το πρώην supercar του Donald Trump θέτει νέους ορίζοντες για το μοντέλο, μιας και κατέγραψε επταψήφιο ποσό σε δημοπρασία.

Δείτε επίσης: Όταν το Άργος ενέπνευσε τη Lamborghini (+video)

Αυτή η σπάνια Lamborghini Diablo VT, η οποία μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 24.834 χλμ., άγγιξε στην εκδήλωση του οίκου “Barrett-Jackson” το ποσό των 1.100.000 δολαρίων, δηλαδή 1.015.003 ευρώ (δείτε την επίσημη αγγελία). Περιττό να αναφέρουμε ότι πρόκειται για νέο ρεκόρ μοντέλου ξεπερνώντας κατά πολύ το προηγούμενο.


Η Lamborghini Diablo VT αγοράστηκε από τον ίδιο τον Donald Trump το 1997, είναι μία από τις 132 που κατασκευάστηκαν για την αγορά των ΗΠΑ μεταξύ 1997-99 και παρέμεινε στην ιδιοκτησία του μέχρι το καλοκαίρι του 2002, όπου παραδόθηκε στον δεύτερο και σημερινό ιδιοκτήτη. Μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 24.834 χλμ., ενώ ξεχωρίζει με το λογότυπο “Donald Trump 1997 Diablo” στο πίσω μέρος. Επιπλέον, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι δεν έχει εμπλακεί σε τροχαίο, με την πιστοποίηση Carfax να το επιβεβαιώνει.

Πίσω από τα καθίσματα βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας χωρητικότητας 5,7 λτ. Η ισχύς του αγγίζει τους 485 ίππους και η ροπή τα 580 Nm, ενώ το σύστημα μετάδοσης είναι χειροκίνητο με πέντε σχέσεις και στέλνει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Αναφορικά με τις επιδόσεις, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,2 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 328 χλμ./ώρα.

@thestradman Crazy price for a Diablo VT Roadster #Lamborghini ♬ original sound – TheStradman

Πηγή: forbes.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.