Δες πως θα είναι το μέλλον με αυτόνομα αυτοκίνητα (+video)

Αναρωτιέσαι πως θα είναι στο μέλλον η αυτόνομη οδήγηση; Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέσαι καθώς η Tesla δημοσίευσε video από αυτοκίνητό τους που κινείται στο δρόμο πλήρως αυτόνομα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πολλά έχουμε δει και έχουμε ακούσει για την αυτόνομη οδήγηση, η οποία είναι η αλήθεια πως πλέον δεν χτυπά απλώς την πόρτα της αυτοκίνησης αλλά έχει ήδη… μπει μέσα στο σπίτι της.

Αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και το video που έδωσε στην δημοσιότητα η αμερικάνικη Tesla, στο οποίο βλέπουμε πως το αυτοκίνητό της κινείται πλήρως αυτόνομα, με τον οδηγό να έχει μετατραπεί σε… επιβάτης.

Το συγκεκριμένο video δόθηκε στην δημοσιότητα από την ίδια τη μάρκα καθώς παρουσιάζει τις δυνατότητες του προσφάτως αναβαθμισμένου λογισμικού, με το οποίο εφοδιάστηκαν προσφάτως τα μοντέλα της.


Πρόκειται για ένα λογισμικό με αυξημένες δυνατότητες, το οποίο μεταξύ άλλων υποστηρίζει πλέον και Full Self-Driving τεχνολογία (πλήρως αυτόνομη οδήγηση δηλαδή).

Ειλικρινά δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο λογισμικό, καθώς το video που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό και ενδεικτικό των δυνατοτήτων της, ενώ μας μεταφέρει ως ένα βαθμό στο μέλλον των μεταφορών!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]