Πάνω από 800 παραβάσεις σε 24 ώρες στην Αττική – Η σούζα του 21χρονου χωρίς δίπλωμα

Δείτε πόσες τροχονομικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία μέσα σε 24 ώρες μόνο στους δρόμους της Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων για τη αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα. Οι παραβάσεις στην Αττική ξεπέρασαν σε μία ημέρα τις 800, ενώ συνελήφθη και ένας 21χρονος για επικίνδυνη οδήγηση.

Δείτε επίσης: Αύξηση των διοδίων κατά 33% στην Εγνατία Οδό – Αυτές είναι οι νέες τιμές διέλευσης

Στο πλαίσιο 2.654 ελέγχων που διενεργήθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής στις 31/3, βεβαιώθηκαν συνολικά 805 παραβάσεις, εκ των οποίων ενδεικτικά 32 για μέθη, 71 για υπερβολική ταχύτητα, 5 για επικίνδυνους ελιγμούς και 9 για φωτεινούς σηματοδότες.


Επισημαίνεται ότι συνελήφθη 21χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας για επικίνδυνη οδήγηση και στέρησης ανάλογης κατηγορίας άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, νυχτερινές ώρες χθες κατελήφθη να οδηγεί επικίνδυνα προς επίδειξη ικανότητας οδήγησης κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισού, Λεωφόρου Αθηνών και Γεώργιου Παπανδρέου στο Αιγάλεω, κάνοντας σούζες και επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο στους υπόλοιπους χρήστες των οδών και προκαλώντας τους τρόμο και ανησυχία.

Οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους μετακινούμενους πολίτες, θα συνεχισθούν.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.