Η πιο ακραία, νέα Toyota Supra! (+video)

Η νέα Toyota Supra συνάντησε τον βελτιωτικό οίκο HKS και «πρήστηκε» υπερβολικά. Δείτε το νέο της bodykit που αυξάνει το πλάτος πάνω από τα δύο μέτρα...

Βρείτε μας στο

Μπορεί να μοιάζει με αυτοκίνητο που συμμετέχει σε αγώνες, αλλά η συγκεκριμένη Toyota Supra διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα για χρήση σε δημόσιους δρόμους. Τροποποιήθηκε από τον γνωστό οίκο HKS και ονομάζεται «Widebody Supra».

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα projects πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο, αλλά το συγκεκριμένο είναι σαν να βγήκε από την ταινία «Fast & Furious». Όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, έχει φαρδύνει κατά 20 ολόκληρα εκατοστά, με αποτέλεσμα να ξεπερνά τα δύο μέτρα σε πλάτος.

Οι θόλοι του αμαξώματος είναι «πρησμένοι» και στον εμπρός προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί ένα μαύρο χείλος. Βέβαια, η εμφάνιση παίρνει καθαρά αγωνιστικές διαστάσεις στο πίσω μέρος. Εκεί υπάρχει μία τεράστια αεροτομή με δύο βραχίονες, ο διαχύτης και δύο νέες απολήξεις της εξάτμισης.

Διαβάστε επίσης: Η “Papadakis Racing” έκανε… βίδες τη νέα Toyota Supra (+video)

Η αναβάθμιση ολοκληρώνεται με τη μείωση του ύψους από το έδαφος. Για να επιτευχθεί αυτό, αφαιρέθηκαν τα εργοστασιακά ελατήρια. Τη θέση τους πήρε μία τετράδα ρυθμιζόμενων καθ’ ύψος και τα νέα αμορτισέρ ονομάζονται Hipermax MAX IV SP. Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν αναφέρονται, πέρα από την τοποθέτηση νέου φίλτρου αέρα «Super Air» της HKS.

Επειδή λίγες φωτογραφίες ποτέ δεν αρκούν, ας δούμε το δημιούργημα του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου στο video που ακολουθεί.