Παρατημένο Honda NSX αποκτά ξανά τη λάμψη που του αξίζει (+video)

Έμεινε για πολύ καιρό στο έλεος του καιρού, τώρα όμως ήρθε η ώρα της "αναγέννησης". Απολαύστε την περιποίηση ενός Honda NSX...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NSX

Κατά καιρούς, από το συγκεκριμένο κανάλι έχουμε δει πολλά videos με “αναγεννήσεις” σημαντικών αυτοκινήτων που οι ιδιοκτήτες τα άφησαν στο έλεος του χρόνου. Αυτή τη φορά, θα δούμε την περιποίηση ενός μαύρου Honda NSX, μοντέλο που αγαπήθηκε από τους λάτρεις της αυτοκίνησης όσο ελάχιστα.

Δείτε επίσης: Στο “σφυρί” ένα παρατημένο από το 1994 Audi Quattro (+video)

Αρχικά, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το κανάλι “WD Detailing” μάζεψαν το αυτοκίνητο από ένα οικόπεδο και το μετέφεραν στις εγκαταστάσεις. Στο στιγμιότυπο “07.24” ξεκινά η περιποίηση του ιαπωνικού μοντέλου από το αμάξωμα. Μάλιστα, για να γίνει λεπτομερής δουλειά αφαιρέθηκε και η αεροτομή.


Σειρά είχε το μηχανοστάσιο, το οποίο βρισκόταν γενικά σε καλή κατάσταση, και ακολούθησαν οι θόλοι και οι ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό η κατάσταση ήταν αρκετά άσχημη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα θετικό. Τέλος, το video ολοκληρώνεται όπως πάντα με το detailing στις εξωτερικές επιφάνειες. Ακολουθεί το σχετικό video, με τον θρύλο να ξανά “ζωντανεύει” για τα καλά!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.