Πάρε μέρος στο challenge της Red Bull και κέρδισε μοναδικά δώρα

Ένα μοναδικό challenge ανακοίνωσε η Red Bull η οποία σε προκαλεί να σπάσεις το ρεκόρ της και να κερδίσεις υπέροχα δώρα της.

Βρείτε μας στο

Όπως ενδεχομένως γνωρίζεις, η ομάδα της Red Bull Racing κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου  Pit Stop στον κόσμο και εδώ μπορείς να δεις το σχετικό θέμα μας και φυσικά το video.

Πλέον η Red Bull σε προκαλεί να… σπάσεις το χρόνο του Pit Stop Crew παίζοντας το Red Bull Pit Stop Challenge.

1,82”, είναι ο χρόνος που είχε κάνει η Red Bull Racing στο Grand Prix της Βραζιλίας το 2019, βοηθώντας τον Max Verstappen να φτάσει στη νίκη και αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να ξεπεράσεις. Το παιχνίδι θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουνίου οπότε και μπορείς να αναδειχθείς top scorer στο leaderboard του παιχνιδιού.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο redbull.com/pitstopchallenge, να παίξεις με σκοπό να κάνεις τον καλύτερο χρόνο και να βάλεις τον κωδικό που θα βρεις στο νέο συλλεκτικό κουτάκι Red Bull που κυκλοφορεί.

Δύο τυχεροί θα βρεθούν στο Grand Prix της F1 στην Αυστρία, ενώ οι 48 γρηγορότεροι παίκτες του leaderboard θα κερδίσουν Official Red Bull Racing merchandise, όπως μοναδικά backpacks, jackets και t-shirts.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr