Παρουσιάστηκε η ομάδα της Yamaha (+video)

Βρείτε μας στο

Η αγωνιστική ομάδα της Yamaha ή καλύτερα η Monster Energy Yamaha MotoGP Team, όπως ονομάζεται πλέον η εργοστασιακή ιαπωνική ομάδα, μετά τη λήξη της συνεργασίας με τη Movistar, πραγματοποίησε την παρουσίαση αναβατών και μοτοσυκλετών στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, για την αγωνιστική χρονιά 2019.

Κατά την παρουσίαση είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους αναβάτες της Valentino Rossi και Maverick Vinales αλλά και τα νέα χρώματα της ομάδας και των μοτοσυκλετών.

Το event της παρουσίασης είχε την ονομασίαBeast Mode On” (είναι και το hashtag που χρησιμοποιεί η ομάδα πλέον) κάτι που προφανώς αντανακλά τις προθέσεις και τις… άγριες διαθέσεις των ανθρώπων της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους αναβάτες, καθώς τόσο ο Rossi όσο και ο Vinales δήλωσαν πως ανυπομονούν να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Πιο κάτω ακολουθεί και το σχετικό video από την παρουσίαση της Monster Energy Yamaha MotoGP Team.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr