Πατούλης: Μηδενική ανοχή σε κυκλώματα που “μοιράζουν” διπλώματα

"240 υποθέσεις προς διερεύνηση έχουν μεταβιβαστεί προς τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές"! Η Περιφέρεια Αττικής βάζει τέλος στα κυκλώματα έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
εξέταση οδήγησης

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής εντολής του Γ. Πατούλη, ξεκίνησε η έρευνα που οδήγησε στον εντοπισμό του κυκλώματος διαφθοράς στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, όπως αποδείχθηκε και από τα σχετικά έγγραφά που κατέθεσαν και διένειμαν στα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος όσο και ο Γενικός Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης Μεταφορών Η. Δόλγυρας, κατά τη χθεσινή συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε πως το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε από τον ίδιο στην Εισαγγελία Αθηνών, τον περασμένο Μάιο, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη και σχετικής εισήγησης του Γενικού Διευθυντή Μεταφορών και διασαφήνισε την αυστηρή εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης.

240 υποθέσεις προς διερεύνηση έχει στείλει η Περιφέρεια Αττικής σε δικαστικές και αστυνομικές αρχές από τις αρχές του 2022. Σε αυτό το πλαίσιο, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενημερώθηκε πως από τις αρχές του 2022, η Περιφέρεια έχει μεταβιβάσει προς τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές 240 υποθέσεις προς διερεύνηση.


“Εμείς ανοίξαμε το δρόμο για την αποκάλυψη του κυκλώματος” είπε χαρακτηριστικά o Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της Περιφέρειας και κάλεσε τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου με ενότητα να στηρίξουν τις προτάσεις της διοίκησης προκειμένου να πάψουν τα κρούσματα διαφθοράς.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.