Περιφέρεια Αττικής: LED σε όλους τους δρόμους μέχρι το τέλος του έτους

Άλλαξε "χρώμα" η Λεωφόρος Κηφισίας! Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 60% σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Αττικής. Πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση LED φωτιστικών σωμάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισίας, ενώ το τέλος της χρονιάς θα βρει όλους οδικούς άξονες με αναβαθμισμένο φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης.

Περιφέρεια Αττικής: Οι γέφυρες του οδικού δικτύου αποκτούν χρώμα!

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 36,9 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 33,4 εκατομμύρια ευρώ προέρχονται από χρηματοδότηση της Περιφέρειας μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος ΠΕΠ Αττικής 2014-2021. Η Λεωφόρος Κηφισίας διαθέτει πλέον επαρκή φωτισμό που αλλάζει τα δεδομένα κατά την νυχτερινή οδήγηση και βελτιώνει σημαντικά την οδική ασφάλεια.

Ταυτόχρονα στη Λεωφόρο Κηφισίας έχουν γίνει εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και πλέον διαθέτει βελτιωμένο οδόστρωμα (αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο μεγαλύτερο μήκος), νέες διαγραμμίσεις, πράσινες κεντρικές νησίδες και νέα σήμανση.

Το μεγαλύτερο έργο φωτισμού των κεντρικών οδικών αξόνων της Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αλλάζει την εικόνα της Αττικής ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 60% αυτή την κρίσιμη περίοδο της αύξησης των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ήδη η τοποθέτηση των νέων led φωτιστικών σωμάτων στη Λ. Αθηνών – Σουνίου, στη Λ. Μεσογείων, στη Λ. Συγγρού , στη Λ. Βουλιαγμένης στην Καλλιρόης στη Λ. Ποσειδώνος και στη Λ. Χαμοστέρνας, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στην Λ. Αθηνών, στην Λ. Πέτρου Ράλλη και στην Λ. Λαυρίου. Στους επόμενους δύο μήνες θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του φωτισμού στον Κηφισό και στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ενώ μέχρι τέλος του έτους οι κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής θα διαθέτουν LED Φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.