Περιφέρεια Αττικής: Όλοι οι κεντρικοί άξονες της Αττικής διαθέτουν πλέον…

Η Περιφέρεια Αττικής είχε δεσμευθεί και τώρα γνωστοποίησε ότι ο στόχος της επιτεύχθηκε. 23.790 φωτιστικά LED τοποθετήθηκαν σε όλη την Αττική...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
LED φωτισμός

H Περιφέρεια Αττικής είχε δεσμευθεί ότι μέχρι τις αρχές του 2023 θα ολοκληρωνόταν το έργο της αντικατάστασης όλων των λαμπτήρων στους κεντρικούς άξονες της Αττικής. Κάτι τέτοιο πλέον είναι γεγονός και το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται είναι, πέρα από κορυφαία ορατότητα, εξοικονόμηση ενέργειας κατά περίπου 60%.

Η αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων έγινε με σύγχρονα led σώματα χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης. Το έργο ολοκληρώθηκε σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες ευθύνης της Περιφέρειας, αλλά και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο των εθνικών οδών Αθηνών Κορίνθου, Αθηνών Λαμίας και Αττικής οδού.


Το έργο, εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής για την αισθητική, περιβαλλοντική και οδική αναβάθμιση των μητροπολιτικών υποδομών της Αττικής και αφορά την τοποθέτηση 23.790 φωτιστικών LED, συνολικού προϋπολογισμού 36.9 εκ. ευρώ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2014-2021.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι νέο φωτισμό διαθέτουν πλέον κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως: η Λ. Συγγρού, η Λ. Ποσειδώνος, η Λ. Βουλιαγμένης, η Λ. Αμαλίας, η Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, η Λ. Κηφισίας, η Πειραιώς, η Λ. Πέτρου Ράλλη, η Λ. Βάρης – Κορωπίου, η Αθηνών- Σουνίου, η Λ. Αθηνών και η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη αντικατασταθεί με φωτισμό Led και πάνω από το 60% των φαναριών στο δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Τα νέα φωτιστικά, είναι τηλεδιαχειριζόμενα και μάλιστα με δυνατότητα προσαρμογής της ενέργειας που καταναλώνεται. Η εξοικονόμηση ενέργειας από την τοποθέτηση των νέων φωτιστικών είναι περίπου στο 60% σε σχέση με τα παλαιότερα, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό, δεδομένης και της παλαιότητας του δικτύου. “Με πράξεις και όχι λόγια συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και σε ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο για τους πολίτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.