Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζονται οι εργασίες στο οδικό δίκτυο του Πειραιά

Ο Πειραιάς αλλάζει! Δείτε σε ποια τμήματα του οδικού δικτύου γίνονται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της σε όλη την Αττική, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου στον Πειραιά.

Επισημαίνεται πως οι εργασίες είχαν διακοπεί λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου που παρουσιάσθηκε κατά την διάρκεια του Αυγούστου, εξαιτίας της μαζικής μετακίνησης των επιβατών από και προς το λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεσθούν ασφαλτικές εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος επί του οδικού τμήματος της οδού Εθνάρχου Μακαρίου από Δημ. Φαληρέως (ΣΚΑΪ) έως Μικράς Ασίας (πεζογέφυρα γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης) και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι σχετικές εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΟΔ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Δ.ΔΙ.Μ.Υ.», συνολικού προϋπολογισμού 2.4 εκ. ευρώ που εκτελεί η Διεύθυνση διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών της περιφέρειας Αττικής και αντικείμενο του έργου είναι η συστηματική τμηματική και εκτεταμένη συντήρηση της επιφάνειας κυκλοφορίας, του οδικού δίκτυο ΠΑΟΔ Πειραιά, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα:

•​Κόνωνος από Ακτή Καλλιμασιώτη έως Ομήρου Σκυλίτση (έχει ολοκληρωθεί).

•​Ομήρου Σκυλίτση από Κόνωνος έως Τζαβέλα.

•​Αλιπέδου από Κόνωνος έως Μικράς Ασίας.

•​Μικράς Ασίας από Εθνάρχου Μακαρίου έως Αλιπέδου.

•​Λ. Αθηνών-Πειραιώς από Πειραιώς έως Αθηνών.

•​Λ. Αθηνών-Πειραιώς από Αθηνών-Πειραιώς έως Κόνωνος και

•​Εθνάρχου Μακαρίου από Δημ. Φαληρέως έως Μικράς Ασίας και στις δύο κατευθύνσεις.

Αναλυτικότερα θα εκτελεσθούν εργασίες: Συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος συνολικής επιφάνειας 50.000μ2., της οριζόντιας (διαγράμμιση) και κατακόρυφης (πινακίδες) σήμανσης και ​εργασίες τροποποίησης της στάθμης των φρεατίων επίσκεψης και υδροσυλλογής. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες έτσι ώστε να υπάρχουν οι ελάχιστες δυνατές κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.