Περιηγηθείτε στο “μυστικό” μουσείο πάνω από την έκθεση της Volvo (+video)

Σε αυτή την αντιπροσωπεία, η μυρωδιά της "καινουργίλας" συνδυάζεται με το παρελθόν της σουηδικής εταιρείας. Ας γνωρίσουμε το "μυστικό" μουσείο της Volvo!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μουσείο Volvo

Τις περισσότερες φορές, στις εκθέσεις των εταιρειών συναντάμε ολοκαίνουρια αυτοκίνητα που μόλις έχουν βγει από το εργοστάσιο. Αυτή τη φορά, όμως, θα γνωρίσουμε μία έκθεση της Volvo στην οποία η μυρωδιά της “καινουργίλας” συναντά το παρελθόν της σουηδικής εταιρείας.

Νοσταλγία: Ένα ολοκαίνουριο Saab 9-5 Aero σε “στοιχειωμένη” αντιπροσωπεία

Η έκθεση της Volvo που θα δούμε στο video που ακολουθεί βρίσκεται στην πόλη Χανγκζού, στην Ανατολική Κίνα. Ακριβώς πάνω από τα νέα εκθέματα υπάρχει ένα μουσείο για “εκλεκτούς” καλεσμένους, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί αρκετά όμορφα εκθέματα της σουηδικής εταιρείας που χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’20.


Το παλαιότερο αυτοκίνητο είναι ένα Volvo PV 4 του 1927, το οποίο ήταν και το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της σουηδικής εταιρείας. Προχωρώντας προς την δεκαετία του 1940, βλέπουμε ένα P444, ενώ εκπρόσωπος της δεκαετίας του ’50 είναι το P120 Amazon. Λίγο πιο πέρα, υπάρχει το πανέμορφο Volvo 780, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Bertone.

Ασφαλώς, δεν απουσιάζει και ένα μοντέλο από το αγωνιστικό παρελθόν της Volvo. Πρόκειται για το 850, το οποίο συμμετείχε στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού το 1996. Ακολουθεί το video από το κανάλι “China UNCUT”, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να “περιηγηθούμε” ανάμεσα σε αυτοκίνητα-σταθμούς στην ιστορία της Volvo.

https://www.youtube.com/watch?v=i5kWHKd7JEY&ab_channel=ChinaUNCUT

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.