Peugeot: Ματιά στο μέλλον με το νέο Inception concept

Η Peugeot αποκάλυψε το νέο concept Inception με το οποίο δείχνει στο κοινό την μορφή που θα έχουν τα ηλεκτρικά της μοντέλα στο μέλλον και όχι μόνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot Inception Concept 2023

Το νέο Peugeot Inception concept αποτελεί τον προάγγελο μιας νέας εποχής για την γαλλική εταιρεία αναφορικά με τη σχεδίαση των μοντέλων της τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό τους με την επόμενη γενιά i-Cockpit να κάνει την εμφάνισή της.

Διαβάστε επίσης: Σύγχρονο Peugeot 205 GTi με σεβασμό στο παρελθόν

Αν και μας έρχεται από το… μέλλον, το Inception concept είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μοντέλο της γαλλικής εταιρείας με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα να υιοθετείται στα μοντέλα της εταιρείας που θα κάνουν την εμφάνισή τους από το 2025 και μετά. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, συνολικής έκτασης 7,25 τ.μ. και οι έντονες ακμές κυριαρxούν στη σχεδίαση του νέου γαλλικού concept.


Το Inception βασίζεται πάνω σε μία από τις τέσσερεις μελλοντικές πλατφόρμες του ομίλου Stellantis που ονομάζονται “BEV-by-design”. Η άφιξη αυτής της νέας σειράς πλατφορμών από το 2023, πρόκειται να φέρει την επανάσταση σε όλα τα μοντέλα της Peugeot, σύμφωνα με την γαλλική εταιρεία.

 

Οι επόμενης γενιάς πλατφόρμες του ομίλου είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ηλεκτροκίνηση και ενσωματώνουν θεμελιώδεις διαφορές σε ότι αφορά την αρχιτεκτονική που χρησιμοποίησαν οι σχεδιαστές για να αναδιαμορφώσουν πλήρως τον χώρο επιβατών του Inception, οι οποίοι δημιούργησαν μια νέα θέση οδήγησης, και μια νέα εμπειρία για τους επιβάτες, στο εσωτερικό του.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό Peugeot e-208 των 136 ίππων

Η πλατφόρμα “STLA Large” πάνω στην οποία βασίζεται το νέο cocnept των Γάλλων έδωσε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός χαμηλού (1.34 μ.) και εντυπωσιακού sedan με το μήκος του να φτάνει στα πέντε μέτρα.

Οι διαστάσεις επιλέχθηκαν με στόχο να προβάλλουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις τεχνολογικές καινοτομίες που φέρνει μαζί του το concept της Peugeot, οι οποίες λειτουργούν με βάση την τεχνητή νοημοσύνη: STLA Brain, STLA SmartCockpit και STLA Autodrive.

Δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, προσφέρουν κίνηση και στους τέσσερεις τροχούς αλλά και ισχύ του πλησιάζει τους 680 ίππους (500kW), ενώ για να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ. το νέο γαλλικό concept χρειάζεται λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Αν και concept η Peugeot αναφέρει ότι το Inception χρησιμοποιεί μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 100 KWh, με το κύκλωμα να είναι στα 800 V. Παράλληλα οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η κατανάλωση περιορίζεται στα μόλις 12,5 kWh, ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίζει με ρυθμό 150 χιλιόμετρα κάθε πέντε λεπτά.

Στο εσωτερικό, για την επόμενη γενιά του i-cockpit οι σχεδιαστές έχουν προχωρήσει σε μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική. H Peugeot καταργεί το παραδοσιακό τιμόνι υιοθετώντας ένα σύστημα ελέγχου με την ονομασία Hypersquare, όπου τα ψηφιακά χειριστήρια στο ορθογώνιο τιμόνι, έχουν αντικαταστήσει τις μηχανικές συνδέσεις του κλασσικού συστήματος διεύθυνσης -steer-by-wire.

Πλήρως ψηφιακό και εμπνευσμένο από βιντεοπαιχνίδια, το σύστημα ελέγχου Hypersquare προσφέρει σύμφωνα με τους Γάλλους βελτιωμένη αίσθηση οδήγησης, αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία, και ένα ολοκαίνουργιο, ακόμα πιο διαισθητικό i-Cockpit.

Το Hypersquare με τα ψηφιακά ηλεκτρικά χειριστήρια, αποτελείται από μια οθόνη με κυκλικά τμήματα σε κάθε μία από τις τέσσερις γωνίες του, τα οποία ενσωματώνουν διάφορες λειτουργίες. Το κέντρο του Hypersquare είναι μια οθόνη τύπου tablet που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες ελέγχου.

Τα πικτογράμματα για τα διάφορα συστήματα (κλιματισμός, ένταση ραδιοφώνου, ADAS, κ.λπ.) εμφανίζονται στα δύο πλαϊνά πάνελ για διευκόλυνση της πρόσβασης στο επιλεγμένο χειριστήριο. Αυτό βρίσκεται μέσα στις κυκλικές εσοχές και είναι προσβάσιμο μετακινώντας μόνο τον αντίχειρα, χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική άνεση, το πλαίσιο του Hypersquare είναι κατασκευασμένο από υλικό που προέρχεται από εκτύπωση 3D, ενώ στο κέντρο του, η ψηφιακή γυάλινη οθόνη παρέχει μια εικόνα υψηλής τεχνολογίας.

Στόχος της Peugeot είναι να υιοθετήσει το Hypersquare και σε ένα μελλοντικό μοντέλο της γκάμας, πριν από το τέλος της δεκαετίας.

Το Inception προσφέρει ένα νέο όραμα για το εσωτερικό ενός μοντέλου grand tourer και διαθέτει νέα, πιο μεγάλα καθίσματα. Οι εμπρός επιβάτες απολαμβάνουν μία πανοραμική θέα του δρόμου μπροστά από το αυτοκίνητο, ενώ η δεύτερη σειρά έχει καλύτερη θέα προς τα έξω, χάρη στις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες και τις νέες αναλογίες καθισμάτων. Όλες οι θέσεις βρίσκονται πιο κάτω. Απέναντι από τα καθίσματα, το μινιμαλιστικό cockpit, το οποίο μπορεί να εξαφανιστεί κατά τη φάση της αυτόνομης οδήγησης, είναι στραμμένο μόνο στον οδηγό.

Τα καθίσματα και το δάπεδο είναι καλυμμένα με ένα πολύ ιδιαίτερο βελούδο, από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με ιδιαίτερη μεταλλική πατίνα, για να παίζει με το φως που διαχέει η γυάλινη κάψουλα. Αυτό το υλικό είναι 100% ανακυκλωμένο. Για να συμπληρώσει τη νέα εικόνα που προσφέρουν οι θέσεις των καθισμάτων και η καθαρή θέα προς το δρόμο, αυτό το βελούδο επεκτείνεται και στο πάτωμα.

Η τεχνολογία άνεσης “Comfort Fit” των καθισμάτων υπογραμμίζεται από την υιοθέτηση ρυθμιζόμενων τμημάτων στους ώμους. Αυτή η ηλεκτροσυγκολλημένη ταπετσαρία ενός υλικού, είναι εύκολα ανακυκλώσιμη και οφείλεται στους φουσκωτούς θαλάμους που προέρχονται από κλασικά καθίσματα. Συνήθως αόρατος, αυτός ο θάλαμος έχει μεταλλικό περίβλημα ώστε να ενσωματωθεί στα καθίσματα. Είναι ορατό στο στήριγμα ώμων, προσφέροντας δεκαπλάσιο αίσθημα άνεσης, σύμφωνα με τους Γάλλους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.