Ποια εταιρεία βάζει κόφτη στα αυτοκίνητά της, στα 180 χλμ./ώρα;

Την εποχή που τα αυτοκίνητα γίνονται όλο πιο ισχυρά και πιο γρήγορα, υπάρχει μία εταιρεία η οποία πήρε τη μεγάλη απόφαση να βάλει κόφτη στα 180 χλμ./ώρα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η αλήθεια είναι πως τα αυτοκίνητα έχουν ξεφύγει πλέον τόσο σε τεχνολογία όσο και σε επιδόσεις. Πάρτε για παράδειγμα το Pinifarina Battista, ένα hypercar 1.900 ίππων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται όλο και πιο γρήγορα, με την τελική ταχύτητα να είναι ακόμη και τρεις φορές μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο.

Και όμως, σε αυτή την εποχή των όλο και πιο ισχυρών αυτοκινήτων η Volvo ανακοίνωσε πως από το 2020 και έπειτα, όλα της τα μοντέλα θα έχουν τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 180 χλμ./ώρα.

Ο λόγος που η Volvo πήρε αυτή την απόφαση, είναι γιατί θέλει να εξαλείψει τους νεκρούς ή βαριά τραυματίες από τροχαία δυστυχήματα και θεωρεί πως μειώνοντας την τελική ταχύτητα των αυτοκινήτων της, θα το καταφέρει. Εξάλλου, όπως αναφέρει και η ίδια, μετά από κάποια ταχύτητα, όση τεχνολογία και όσα συστήματα ασφάλειας να έχει ένα αυτοκίνητο, δεν μπορεί να αποσοβήσει το μοιραίο.


Παράλληλα, η σουηδική μάρκα εστιάζει στην εξέλιξη τεχνολογίας η οποία θα αναγνωρίζει τη θέση του αυτοκινήτου αλλά και την περιοχή στην οποία βρίσκεται αυτό, ώστε να προσαρμόζει αναλόγως την ταχύτητά του. Για παράδειγμα αν βρίσκεται κοντά σε σχολείο ή νοσοκομείο αυτομάτως ο κόφτης θα επενεργεί σε μικρότερη ταχύτητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]