Πηλός και κλωστή για ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο (+video)

Τη σχέση μπορεί να έχει 1 χιλιόμετρο κλωστής και 700 κιλά πηλού με την σχεδίαση ενός αυτοκινήτου; Με την βοήθεια του video της Seat θα μάθουμε την απάντηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν υπάρχει σχεδίαση αυτοκινήτου από λευκή κόλλα χαρτί πλέον, καθώς η συμβολή της τεχνολογίας είναι καθοριστική. Εκατοντάδες σκίτσα και εικονική πραγματικότητα “βαδίζουν” πλέον χέρι χέρι για να καταλήξουν στον προορισμό τους, που δεν είναι άλλως από την τελική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Όπως θα δούμε και στο video πιο κάτω, το οποίο ετοίμασε η Seat και αφορά την δημιουργία του νέου, πρωτότυπου μοντέλου της Cupra, ονόματι Formentor, μία ομάδα σχεδιαστών συνεργάζονται προκειμένου να καταλήξουν στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, η οποία μετά παίρνει μορφή πρώτα ψηφιακά.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Manel Garces, υπεύθυνος του τμήματος οπτικοποίησης “μπορούμε να αναπαράγουμε πιστά το δισδιάστατο σχέδιο του αυτοκινήτου σε ποσοστό 75%, ενώ σε τρισδιάστατη απεικόνιση φτάνουμε στο 100%”.


Στην περίπτωση του Cupra Formentor, χρειάστηκε να προηγηθούν δύο χρόνια ελέγχων και δημιουργία περισσότερων από 3.000 εικόνων, μέχρι να καταλήξουν στην εμφάνιση του ψηφιακού πίνακα οργάνων 10 ιντσών.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου, ακόμη και στις μέρες μας όπου η τεχνολογία έχει κυριαρχήσει, παίζει ο… πηλός! Η ομάδα ειδικών χρησιμοποιεί 700 κιλά πηλού, προκειμένου να φτιάξει ένα πιστό αντίγραφο σε κανονικό μέγεθος, του μοντέλου, προκειμένου όλοι να έχουν μια εικόνα για τις πραγματικές του διαστάσεις αλλά και το πως αυτό θα μοιάζει!

Συνολικά, στον σχεδιασμό του Cupra Formentor χρειάστηκαν 500 σκίτσα, 100 ψηφιακές εικόνες, 700 κιλά πηλού, 1.800 εικόνες της οθόνης και 1.300 του πίνακα οργάνων και ένα χιλιόμετρο κλωστών.

Δείτε στο video πιο κάτω, την πρώτη από τις τρεις φάσεις σχεδιασμού του Cupra Formentor.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]