Μοντέλο του PSA θα κατασκευάζει η Opel στη Γερμανία

Ένα νέο compact μοντέλο για λογαριασμό του ομίλου PSA αναμένεται να κατασκευάζει στο άμεσο μέλλον η Opel επί γερμανικού εδάφους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel νέο μοντέλο παραγωγή Γερμανία PSA

Το κύριο εργοστάσιο της Opel στο Ruesselsheim της Γερμανίας αναμένεται να αποκτήσει ένα νέο “παιδί” τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με αναφορές στο Διαδίκτυο.

Η είδηση μας έρχεται από σχετικό άρθρο της γερμανικής Handelsblatt η οποία κάνει λόγο για ένα νέο μοντέλο του γκρουπ PSA, του οποίου την κατασκευή θα αναλάβει η Opel στο Ruesselsheim.

Σύμφωνα με το Reuters η παραγωγή του compact μοντέλου που θα χρησιμοποιεί ως βάση την πλατφόρμα EMP2 του PSA αναμένεται να ξεκινήσει στο κύριο εργοστάσιο της Opel τους επόμενους μήνες, με την επίσημη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρίας να απέχει μόλις λίγες ημέρες. Να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο, στο οποίο κατασκευάζεται το Insignia, δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία λόγω της πανδημίας. Στο ίδιο εργοστάσιο θα κατασκευάζεται και η επόμενη γενιά του Astra.


Σε σχετική ερώτηση προς την Opel, εκπρόσωπος της εταιρίας όχι μόνο δεν διέψευσε την είδηση αλλά απάντησε γραπτώς ότι σύντομα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις επενδύσεις που πραγματοποιούνται στο Ruesselsheim αλλά και για το επικείμενο μοντέλο. Σύμφωνα με τη δήλωση του στόχος της Opel είναι να εστιάσει τις δραστηριότητες της σε υψηλότερο όγκο παραγωγής. Αυτό πάντως που μαθαίνουμε εμείς, είναι πως πρόκειται για μοντέλο της DS. Οψόμεθα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]