Πιο υπεύθυνη διαχείριση νερού από την Audi στην παραγωγή αυτοκινήτων

Η Audi εντάσσεται στον παγκόσμιο συνασπισμό εταιρειών, ΜΚΟ και δημόσιου τομέα Συμμαχία για τη Διαχείριση Νερού (AWS) με κύριο έργο τη διαχείριση του νερού στην αλυσίδα παραγωγής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi διαχείριση νερού παραγωγή αυτοκινήτου

Το καθαρό πόσιμο νερό είναι ένας από τους πιο πολύτιμους φυσικούς πόρους στον κόσμο, γι’ αυτό και η Audi εντάσσει την οικονομική και αποδοτική χρήση του νερού στο περιβαλλοντικό της πρόγραμμα Mission:Zero.

Διαβάστε επίσης – Audi RS: Αυτό θα είναι το πρώτο “hardcore” ηλεκτρικό

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία θέλει να διατηρήσει τη δική της κατανάλωση νερού όσο το δυνατόν χαμηλότερη και με την πάροδο του χρόνου, να σταματήσει να χρησιμοποιεί πόσιμο νερό στην παραγωγή των αυτοκινήτων της. Έτσι από το 2023 η Audi θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής premium αυτοκινήτων που θα συμμετέχει στη Συμμαχία για τη Διαχείριση Νερού (AWS).


Μέχρι το 2035, αναμένεται ότι η οικολογικά σταθμισμένη κατανάλωση νερού ανά παραγόμενο όχημα θα μειωθεί περίπου στο μισό στις πέντε εγκαταστάσεις παραγωγής της Audi από 3,75 στα περίπου 1,75 κυβικά μέτρα. Επιπλέον, η Audi, μαζί με τους προμηθευτές της, δεσμεύεται για οικονομική κατανάλωση νερού σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Διαβάστε επίσης: Το πολυτελές coupe της Audi που μετατρέπεται σε pick-up

Το Πρότυπο AWS είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πλαίσιο για εταιρείες και οργανισμούς που θέλουν να χρησιμοποιούν το νερό όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και δίνουν προσοχή σε όλες τις σχετικές ομάδες που διατηρούν συμφέροντα σε συγκεκριμένες περιοχές με λεκάνες απορροής υδάτων.

Το νέο εργοστάσιο της Audi στο San José Chiapa είναι πρωτοπόρο στην οικονομική χρήση του νερού. Από το 2018, το εργοστάσιο παράγει αυτοκίνητα χωρίς καθόλου απόρριψη νερού. “Ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως το Μεξικό, όπου υπάρχει διαρκής κίνδυνος ξηρασίας, η χρήση του νερού με τρόπο που να μην το καταναλώνει αλόγιστα ως πόρο είναι πολύ σημαντική”, λέει ο Tarek Mashhour, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Audi México.

Η παραγωγική μονάδα των Γερμανών έχει πρόσβαση σε βιολογικό καθαρισμό νερού και εγκατάσταση αντίστροφης ώσμωσης χωρητικότητας 320.000 κυβικών μέτρων ετησίως. Αυτό το σύστημα επεξεργασίας επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση περίπου 150.000 κ.μ. νερού ετησίως με την επανεισαγωγή του στις διαδικασίες παραγωγής. Υπάρχει επίσης μια επιτόπια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 234.000 κυβικών μέτρων.

Βήματα προς τη βιώσιμη διαχείριση του νερού είναι σε εξέλιξη και σε άλλα εργοστάσια της Audi. Η Audi Brussels, σε συνεργασία με την βέλγικη εταιρία Hydria, επενδύει στο έργο «Re-Use» για την ενσωμάτωση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων South Wastewater στις Βρυξέλλες στην παροχή νερού που θα διοχετεύεται στο εργοστάσιο.

Το παραπάνω θα δημιουργήσει έναν κλειστό κύκλο νερού που θα εξοικονομήσει περίπου 100.000 κ.μ. πόσιμου νερού ετησίως. Έως το 2025, το εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm έχει ως στόχο να λαμβάνει όλο το μη πόσιμο νερό που απαιτείται μέσω της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Unteres Sulmtal, εκεί όπου το εργοστάσιο κατευθύνει επίσης και τα λύματα του. Το κύκλωμα που θα προκύψει θα μειώσει τη ζήτηση για γλυκό νερό κατά περισσότερο από 70%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.