H νέα BMW M2 θα είναι “old school”

Πισωκίνητη, χειροκίνητη και με 420 ίππους. Η νέα BMW M2 θα διατηρήσει την «old school» φιλοσοφία. Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M2 CS 2020

Μπορεί να χρειάζεται μία αναμονή διετίας μέχρι να δούμε τη νέα γενιά της BMW M2, αλλά τα πρώτα της στοιχεία έχουν αρχίσει ήδη να γνωστοποιούνται. Μάλιστα, τα νέα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για τους οπαδούς της «old school» σχολής. Και αυτό διότι θα προσφέρεται με κίνηση στον πίσω άξονα και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η πρώτη εμφάνιση της νέας BMW M2 υπολογίζεται ότι θα έρθει το 2022, ενώ λίγο αργότερα θα υπάρξει και αντίστοιχη τετρακίνητη έκδοση στο αμάξωμα της Gran Coupe. Η κωδική ονομασία του μοντέλου θα είναι «G87». Μπορεί να μην υπάρχουν πληροφορίες για τη σχεδίαση, αλλά το βαυαρικό μοντέλο θα βασίζεται σε μία τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας των BMW Z4 και Toyota Supra.

Διαβάστε επίσης: Με νέο λογότυπο η BMW. Αλήθεια, ξέρετε τι σημαίνει;

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται μία αναβαθμισμένη έκδοση του ήδη υπάρχοντος κινητήρα των BMW X3 και X4 M. Ο νέος εξακύλινδρος σε σειρά twin-turbo κινητήρας ονομάζεται S58 και η χωρητικότητα του βρίσκεται και πάλι στα 3 λίτρα. Η απόδοση είναι ήδη γνωστό ότι αυξήθηκε στους 420 ίππους.

Ασφαλώς, πέρα από το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, θα υπάρχει και ένα αυτόματο. Το 7αρι DCT θα αντικατασταθεί με το κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF. Όπως ήδη αναφέραμε, η κίνηση θα περνά στον πίσω άξονα, ενώ θα υπάρχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό της ZF.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.