Πλάνα για την κορυφή των ηλεκτρικών κάνει η Hyundai

Τα επενδυτικά του πλάνα που θα τον φέρουν μεταξύ των τριών κορυφαίων κατασκευαστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακοίνωσε ο όμιλος Hyundai.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η Hyundai θέλεινα γίνει κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών

Μεγαλεπήβολα είναι τα πλάνα του ομίλου Hyundai αναφορικά με την παραγωγή και διάθεση αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το τέλος της 10ετίας, πλάνα που θα τον φέρουν μεταξύ των τριών κορυφαίων παγκοσμίως μέσω των συνδυασμένων πωλήσεων των Hyundai, Kia και Genesis.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai βάζει “πλώρη”… για τη σελήνη

Τα πλάνα του κορεάτικου ομίλου ανακοινώθηκαν στα πλαίσια τελετής θεμελίωσης παραγωγικής μονάδας αποκλειστικά για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων (PBV) στην Κορέα. Το Hyundai Group ανακοίνωσε επίσης γι’ αυτόν το σκοπό επενδύσεις ύψους 16,37 δισ. ευρώ για την εγχώρια βιομηχανία ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων έως το 2030.


Η Hyundai θέλεινα γίνει κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών

Ο κορεάτικος όμιλος ανακοίνωσε παράλληλα ότι σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά την ετήσια παραγωγή ηλεκτροκίνητων (EV) οχημάτων στην Κορέα σε 1,51 εκατ. οχήματα και τον παγκόσμιο όγκο συνολικά σε 3,64 εκατ. οχήματα έως το 2030.

Διαβάστε επίσης: Νέο βραβείο κοινού για το Hyundai N Vision 74

Επιπλέον, οι Κορεάτες θα επενδύσουν σε μεγάλο βαθμό σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης, όπως η ανάπτυξη μιας πλατφόρμας για ηλεκτροκίνητα οχήματα επόμενης γενιάς, η επέκταση της γκάμας των προϊόντων, η ανάπτυξη βασικών εξαρτημάτων και προηγμένων τεχνολογιών και η δημιουργία ερευνητικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της διαφοροποίησης των αποκλειστικών προϊόντων πλατφόρμας, της προώθησης ηλεκτρικών συστημάτων ισχύος (PE) που είναι βασικά για την απόδοση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, όπως οι μπαταρίες και οι κινητήρες, και η ανάπτυξη τεχνολογιών για την αύξηση της αυτονομίας της ηλεκτρικής ενέργειας με μία μόνο φόρτιση.

Ο κορεάτικος όμιλος σχεδιάζει παράλληλα να αναπτύξει διαδοχικά αποκλειστικές πλατφόρμες για κάθε κατηγορία οχημάτων στο πλαίσιο του συστήματος Integrated Modular Architecture (IMA), συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας «eM» που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα (EV) επιβατικά, η οποία προγραμματίζεται να παρουσιαστεί το 2025.

Το 2030, το Hyundai Motor Group θα διαθέτει γκάμα 31 αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων συνολικά, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω προγραμμάτων συνεργασίας.

Το Hyundai Group σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει σημαντικά την υποστήριξη προς τους προμηθευτές ανταλλακτικών ώστε να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην επιτάχυνση της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση της βιομηχανίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων και να συμβάλουν στην ποιοτική ανάπτυξη της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Για να βοηθήσει στην ενίσχυση της ρευστότητας των προμηθευτών, o όμιλος Hyundai ιδρύει ένα ταμείο για να δώσει τη δυνατότητα στους προμηθευτές εξαρτημάτων κινητήρων εσωτερικής καύσης που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν τις δραστηριότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης οικολογικών ανταλλακτικών οχημάτων, ώστε να μπορούν να δανείζονται επιχειρηματικά κεφάλαια με χαμηλά επιτόκια σε σύγκριση με την αγορά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.