Πλέον μπορείτε να οδηγήσετε μερικούς “stars” του σινεμά (+video)

Αυτοκίνητα του "Fast And Furious", ο γνωστός "Herbie", η DeLorean του "Back to the future" και πολλά άλλα εκθέματα που "πρωταγωνίστησαν" σε ταινίες του σινεμά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συλλογή

Ως λάτρεις των αυτοκινήτων, σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσετε τα αυτοκίνητα που “πρωταγωνίστησαν” σε δημοφιλείς ταινίες. Αυτή τη φορά, θα δούμε έναν φανατικό συλλέκτη τέτοιων αυτοκινήτων, με τα αυτοκίνητά του να είναι είτε πιστά αντίγραφα, είτε τα ίδια που συμμετείχαν στα γυρίσματα.

Τα εκθέματα που εικονίζονται βρίσκονται σε έναν κλειστό χώρο στο Νότιο Παρίσι και πλέον, όσοι επιθυμούν, μπορούν να τα δουν από κοντά. Ο πρώην έμπορος αυτοκινήτων ονομάζεται Franck Galiegue και πλέον του ανήκουν 43 vintage μοντέλα. Ανάμεσά τους βρίσκονται πολλά γνωστά αυτοκίνητα. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά!

Ξεκινάμε από την DeLorean, η οποία είναι πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου που συμμετείχε στην ταινία του 1985 “Back to the Future”. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για ενοικίαση. “Ήθελα να κάνω κάτι σαν μουσείο, αλλά να δίνω την δυνατότητα στους ανθρώπους να οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα στους δρόμους”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Λίγο πιο πέρα βρίσκεται η Chevrolet Chevelle Malibus που οδήγησε ο Ryan Gosling στην ταινία “Drive” του 2011. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι αντίγραφο, αλλά το γνήσιο που συμμετείχε στα γυρίσματα. Εντυπωσιακό επίσης είναι ότι στην συλλογή βρίσκονται 12 αυτοκίνητα του “Fast and Furious”, με τα οκτώ εξ’ αυτών να έχουν συμμετάσχει στα γυρίσματα. Τέλος, υπάρχει αυτοκίνητο από την ταινία Robocop, από την ταινία Batman, αλλά και ο γνωστός “Herbie” (VW Beetle). Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό video!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.