“Πω πω μια στροφάρα” με… εξωτικό supercar +1.000 ίππων (+video)

Την πρώτη φορά την γλίτωσε οριακά, την δεύτερη όμως "καρφώθηκε" στις μπαριέρες με υπερσπάνιο supercar. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος θεατής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
supercar

Κάθε αγωνιστική προσπάθεια “κρύβει” αναποδιές που πολλές φορές μπορεί να έχουν άσχημη κατάληξη. Στην προκειμένη περίπτωση, ο οδηγός ενός πολύ σπάνιου supercar δεν κατάφερε να “δαμάσει” μία στροφή της ειδικής διαδρομής. Την πρώτη φορά γλίτωσε με μικρογρατζουνιές του αμαξώματος, αλλά το δεύτερο πέρασμα ήταν καταστροφικό.

Το συμβάν έλαβε χώρα στον ιταλικό αγώνα “Pedavena – Croce d’Aune” της περασμένης εβδομάδας και πίσω από το τιμόνι αυτού του περίεργου supercar βρισκόταν ο σχεδιαστής, Giorgio Pirolo. Όσο για το αυτοκίνητο, ονομάζεται FV Frangivento και αποδίδει 1.010 ίππους από το υβριδικό του σύστημα. Το τελευταίο συνδυάζει V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,4 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. H τιμή ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ και η παραγωγή του έχει περιοριστεί στα μόλις τρία αντίτυπα.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο οδηγός του πρωτότυπου supercar την πρώτη φορά έχασε τον έλεγχο και “πλήγωσε” ελαφρώς το αμάξωμα. Το δεύτερο πέρασμά του όμως ήταν καταστροφικό. Ο οδηγός “έχασε” τα φρένα και με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε στις προστατευτικές μπαριέρες. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος θεατής και το ιταλικό supercar ακινητοποιήθηκε όταν συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο.

“Πραγματοποιούμε εκτίμηση για την ζημιά. Είναι σίγουρα πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ. Χρειάζεται επισκευή του αμαξώματος”, ανέφερε ο οδηγός.

Πηγή: www.autoappassionati.it

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.